Τελευταία νέα

Clax Revoflow: Η επανάσταση στην πλύση ιµατισµού

Το Clax Revoflow αποτελεί ένα επαναστατικό σύστημα πλύσης ιματισμού, το οποίο έχει σχεδιαστεί με βάση την εργονομία και την ασφάλεια. Ως πολύ συμπαγές σύστημα κάνει την εικόνα των εγκαταστάσεών σας […]

Το Clax Revoflow αποτελεί ένα επαναστατικό σύστημα πλύσης ιματισμού, το οποίο έχει σχεδιαστεί με βάση την εργονομία και την ασφάλεια. Ως πολύ συμπαγές σύστημα κάνει την εικόνα των εγκαταστάσεών σας να φαίνεται καθαρή<...>και τακτοποιημένη, αφαιρώντας σωληνάκια και κάνιστρα που δημιουργούν ένα μη ασφαλές περιβάλλον εργασίας. Με αυτόματη ελεγχόμενη δοσολόγηση το σύστημα προσφέρει απαράμιλλη αξιοπιστία σε σχέση με άλλα συστήματα δοσολόγησης προϊόντων σε σκόνη και μειώνει τις επαναπλύσεις στο ελάχιστο.

Η χρωματική κωδικοποίηση και το κλείδωμα των προϊόντων, διασφαλίζουν τη σωστή επιλογή τους, βελτιώνοντας έτσι την απόδοση και το αποτέλεσμα της πλύσης. Είναι προγραμματιζόμενο και πολύ εύκολο στη χρήση και ενσωματώνει προειδοποιητικές λυχνίες. Με άρωμα διαρκείας – πατενταρισμένης τεχνολογίας – χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας στο πλυντήριό σας και υψηλή ικανοποίηση στους πελάτες σας.

Το σύστημα έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις νέες ανάγκες των σύγχρονων μονάδων πλύσης ιματισμού, προσφέροντας πλήρη ευελιξία, χάρη στην εύκολη αντικατάσταση προϊόντων. Τέλος, οι συμπυκνωμένες συνθέσεις μειώνουν την επίδραση στο περιβάλλον, χάρη στα λιγότερα χημικά απορρίμματα και τις λιγότερες απορριπτόμενες συσκευασίες. Ιδανικό σύστημα για τα ξενοδοχεία, τον τομέα υγείας και τα συνεργεία καθαρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024