Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΥψηλές επιδόσεις της British Airways στο αεροδρόμιο Gatwick

Υψηλές επιδόσεις της British Airways στο αεροδρόμιο Gatwick

Εξαιρετικά επιτυχημένη αποδείχθηκε η χρονιά για την British Airways στο αεροδρόμιο Gatwick. Η εταιρία υπερκάλυψε τους στόχους που είχε θέσει σχετικά με την ακρίβεια αναχώρησης των πτήσεών της, επιτυγχάνοντας την […]

Εξαιρετικά επιτυχημένη αποδείχθηκε η χρονιά για την British Airways στο αεροδρόμιο Gatwick. Η εταιρία υπερκάλυψε τους στόχους που είχε θέσει σχετικά με την ακρίβεια αναχώρησης των πτήσεών της, επιτυγχάνοντας την καλύτερη επίδοση<...>από το 2005. Στις 13.000 πτήσεις που αναχώρησαν από το Gatwick κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, το 83% αναχώρησε εντός 15 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα πτήσης, όριο που βρίσκεται μέσα στο αποδεκτό πλαίσιο που θέτει η αεροπορική βιομηχανία.

Παράλληλα, το επίπεδο ικανοποίησης των επιβατών έφθασε επίσης σε πολύ υψηλά επίπεδα, ειδικά για τις διαδικασίες του check-in και της αναχώρησης. Στο Gatwick, η British Airways διατηρεί σε λειτουργία 43 bag drop desks (σημεία check-in και παράδοσης αποσκευών), καθώς και 29 σημεία αυτοεξυπηρέτησης (self-service kiosks). Όλο και περισσότεροι επιβάτες χρησιμοποιούν τα self-service kiosks, με τον αριθμό τους να φθάνει σε επίπεδα ρεκόρ στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

«Η επίδοση της εταιρίας” δήλωσε σχετικά ο κ. Peter Lynam, επιχειρησιακός διευθυντής της British Airways, “στην ακρίβεια αναχώρησης των πτήσεων από το αεροδρόμιο του Gatwick κατά τη χειμερινή περίοδο υπήρξε εξαιρετική. Είμαι βέβαιος ότι και στο θερινό πρόγραμμα, που επιβαρύνεται με νέους προορισμούς και μεγαλύτερες πληρότητες αεροσκαφών, θα ανταποκριθούμε με την ίδια αποτελεσματικότητα».

Η British Airways συνδέει με απευθείας πτήση τη Θεσσαλονίκη με το Gatwick 6 φορές την εβδομάδα. Από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο, η British Airways πετάει σε 59 ακόμα εσωτερικούς, ευρωπαϊκούς και υπερπόντιους προορισμούς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024