Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Δήμος Σκιάθου

Ισχύς εν τη ενώσει για τον καθορισμό του παλιού λιμένα Σκιάθου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Απρίλιος 2008, 00:00

Το Skiathos Diving Center, ο εκπαιδευτής καταδύσεων κ. Παναγιώτης Διολέττας και η ομάδα του σε συνεργασία με το Δήμο Σκιάθου και το Λιμενικό Σώμα Σκιάθου καθάρισαν το βυθό του παλιού λιμανιού του νησιού, την Κυριακή<...>

20 Απριλίου 2008. Η αγάπη προς το φυσικό περιβάλλον και η σημαντικότητα της διατήρησης της φυσικής ομορφιάς των θαλασσών ένωσε αυτούς τους τρεις φορείς του νησιού και τον απλό κόσμο της Σκιάθου, με στόχο την καθαριότητα του βυθού του λιμένα της Σκιάθου.

Ο καθαρισμός του βυθού του Παλιού Λιμένα Σκιάθου γινόταν από εθελοντές αυτοδύτες, ενώ οι υπάλληλοι του δήμου Σκιάθου μαζί με εθελοντές κατοίκους και τον δήμαρχο Σκιάθου κ. Νικόλαο Πλωμαρίτη ανέβαζαν τα άχρηστα αντικείμενα από το βυθό και τα φόρτωναν στα φορτηγάκια του Δήμου για να τα μεταφέρουν στην περιοχή εναπόθεσης απορριμμάτων. Το Λιμενικό Σώμα Σκιάθου έστειλε λιμενικό σκάφος για τη περιφρούρηση του χώρου και ο Αντιδήμαρχος Σκιάθου κ. Διολέττας Δημήτρης μαζί με τον κ. Σπύρο Τζούμα, υπάλληλο του Δήμου Σκιάθου, συντόνιζαν την όλη προσπάθεια.

Ανάμεσα στους εθελοντές αυτοδύτες ήταν ο κ. Γιώργος Διολέττας, ο κ. Νικόλαος Σαρρής, ο κ. Μιχάλης Σπανοδήμος, ο κ. Γιώργος Καραφέλας, ο κ. Μάκης Πασχαλίδης, ο κ. Σταύρος Γεωργίου, ο κ. Δημήτρης Χαλκιάς, ο κ. Γιάννης Βούλγαρης και ο κ. Παναγιώτης Διολέττας.

Όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια ανέφεραν ότι πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε για τη φυσική κληρονομιά του τόπου μας και να δραστηριοποιούμαστε για την προστασία της και η εθελοντική προσφορά του κάθε πολίτη είναι προϋπόθεση για την καλύτερη ποιότητα ζωής, για την πρόοδο και την ανάπτυξη ποιοτικού τουρισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top