Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΣημαντικές διακρίσεις για το εστιατόριο Premiere του Athenaeum InterContinental

Σημαντικές διακρίσεις για το εστιατόριο Premiere του Athenaeum InterContinental

Τo εστιατόριο Premiere, στον τελευταίο όροφο του Athenaeum InterContinental Athens, υπό την καθοδήγηση του Executive Chef Σωτήρη Ευαγγέλου κατέκτησε για μία ακόμη χρονιά τον χώροτης υψηλής γαστρονομίας. Όπως είχε πραγματοποιήσει […]

Τo εστιατόριο Premiere, στον τελευταίο όροφο του Athenaeum InterContinental Athens, υπό την καθοδήγηση του Executive Chef Σωτήρη Ευαγγέλου κατέκτησε για μία ακόμη χρονιά τον χώρο<...>της υψηλής γαστρονομίας.

Όπως είχε πραγματοποιήσει τα δύο προηγούμενα έτη, έτσι και φέτος, το Premiere διακρίθηκε με έναν Χρυσό Σκούφο κατά τη 15η απονομή του ομώνυμου διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου στην Αίγλη Ζαππείου. Στους Χρυσούς Σκούφους 2008, έλαβαν μέρος εστιατόρια από όλη την Ελλάδα, ενώ, από τους 89 υποψήφιους για Χρυσό Σκούφο μόνο 27, ανάμεσα τους και το Premiere, κατάφεραν να ξεχωρίσουν.

Στις 7 Απριλίου, λίγες ημέρες αργότερα, μία ακόμη σημαντική διάκριση προστέθηκε στο ενεργητικό του Premiere, κατά τη διάρκεια της 3ης απονομής των βραβείων Gourmet, που φιλοξενήθηκαν στο Ballroom του Athenaeum InterContinental Athens. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση, το Premiere διακρίθηκε στην κατηγορία της Γαλλικής Κουζίνας, επιβεβαιώνοντας την ιδιαίτερη φιλοσοφία του να δημιουργεί αυθεντικές Μεσογειακές γεύσεις με γαλλικές αναφορές.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024