Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Σημαντικές διακρίσεις για το εστιατόριο Premiere του Athenaeum InterContinental

Δώρα Σγάρτσου - 29 Απρίλιος 2008, 00:00

Τo εστιατόριο Premiere, στον τελευταίο όροφο του Athenaeum InterContinental Athens, υπό την καθοδήγηση του Executive Chef Σωτήρη Ευαγγέλου κατέκτησε για μία ακόμη χρονιά τον χώρο<...>

της υψηλής γαστρονομίας.

Όπως είχε πραγματοποιήσει τα δύο προηγούμενα έτη, έτσι και φέτος, το Premiere διακρίθηκε με έναν Χρυσό Σκούφο κατά τη 15η απονομή του ομώνυμου διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου στην Αίγλη Ζαππείου. Στους Χρυσούς Σκούφους 2008,  έλαβαν μέρος εστιατόρια από όλη την Ελλάδα, ενώ, από τους 89 υποψήφιους για Χρυσό Σκούφο μόνο 27, ανάμεσα τους και το Premiere, κατάφεραν να ξεχωρίσουν.

Στις 7 Απριλίου, λίγες ημέρες αργότερα, μία ακόμη σημαντική διάκριση προστέθηκε στο ενεργητικό του Premiere, κατά τη διάρκεια της 3ης απονομής των βραβείων Gourmet, που φιλοξενήθηκαν στο Ballroom του Athenaeum InterContinental Athens. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση, το Premiere διακρίθηκε στην κατηγορία της Γαλλικής Κουζίνας, επιβεβαιώνοντας την ιδιαίτερη φιλοσοφία του να δημιουργεί αυθεντικές Μεσογειακές γεύσεις με γαλλικές αναφορές.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top