Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτην οικογένεια της ELFAA και η clickair
European Low Fares Airline Association

Στην οικογένεια της ELFAA και η clickair

Την ένταξη ενός νέου μέλους στην `οικογένεια` της ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες η Ευρωπαϊκή Ένωση Αερομεταφορέων Χαμηλού Κόστους (European Low Fares Airline Association – ELFAA). Πρόκειται για την εταιρία clickair, […]

Την ένταξη ενός νέου μέλους στην `οικογένεια` της ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες η Ευρωπαϊκή Ένωση Αερομεταφορέων Χαμηλού Κόστους (European Low Fares Airline Association – ELFAA). Πρόκειται για την εταιρία clickair, η ένταξη<...>της οποίας στην ELFAA ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των αεροπορικών εταιριών – μελών σε 11.

Η αεροπορική εταιρία clickair έχει την έδρα της στη Βαρκελώνη, στο αεροδρόμιο El Prat. Η εταιρία ιδρύθηκε στα τέλη του 2006 και μέχρι το τέλος της χρονιάς εκτιμά πως ο αριθμός των επιβατών της θα ξεπεράσει τα 7 εκατομμύρια, αξιοποιώντας τα 54 προσφερόμενα δρομολόγια της εταιρίας σε 45 πόλεις της Ισπανίας, της ηπειρωτικής Ευρώπης, των Βρεταννικών Νήσων, της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.

Υπενθυμίζεται πως μέλη της ELFAA είναι οι εταιρίες: easyJet, Flybe, Myair, Norwegian Air, Ryanair, Sky Europe, Sterling, Sverige Flyg, Transavia, και WizzAir. Τα μέλη της ELFAA μετέφεραν περισσότερους από 120 εκατ. επιβάτες το 2007, ενώ ο στόλος τους συμπεριλαμβάνει 500 αεροσκάφη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024