Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΔραστηριοτήτων“Ταξίδια Περιπέτειας” στο κέντρο του Λονδίνου
Expomedia Group Plc

“Ταξίδια Περιπέτειας” στο κέντρο του Λονδίνου

Τη μεταφορά της έκθεσης Adventure Travel Show ‘09 σε ένα από τα πιο καθιερωμένα και αναγνωρισμένου κύρους εκθεσιακά κέντρα του Λονδίνου, το Olympia National Hall, ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρίαExpomedia Group […]

Τη μεταφορά της έκθεσης Adventure Travel Show ‘09 σε ένα από τα πιο καθιερωμένα και αναγνωρισμένου κύρους εκθεσιακά κέντρα του Λονδίνου, το Olympia National Hall, ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρία<...>Expomedia Group Plc. Ειδικότερα, η έκθεση Adventure Travel Show ‘09 έχει προγραμματιστεί για τις 20-22 Μαρτίου 2009, σε μια περίοδο δηλαδή πολύ σημαντική αναμφίβολα για τον προγραμματισμό διακοπών του καταναλωτικού κοινού.

Με πληθυσμό, που ξεπερνά τα 60 εκατομμύρια άτομα, η Βρετανία αντιπροσωπεύει την τρίτη μεγαλύτερη αγορά εξερχόμενου τουρισμού στον κόσμο, καταγράφοντας ετησίως περισσότερες από 70 εκατ. αναχωρήσεις για το εξωτερικό και περισσότερα από 101 εκατ. εσωτερικά ταξίδια, με τις ταξιδιωτικές δαπάνες των πολιτών της να ξεπερνούν τα 52 δισ. λίρες. Το 80% της κίνησης Βρετανών για το εξωτερικό πραγματοποιείται από το Λονδίνο και τη Νοτιοανατολική περιοχή της Αγγλίας, ενώ οι Βρετανοί ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα στις διακοπές τους από οποιοδήποτε άλλο λαό στον κόσμο (529 λίρες σε κάθε ταξίδι).

Με το ενδιαφέρον των Βρετανών ταξιδιωτών να αυξάνεται όλο και περισσότερο για νέες και μοναδικές εμπειρίες, τα ταξίδια περιπέτειας από ένα περιορισμένο τομέα της βιομηχανίας ταξιδίων και τουρισμού, που αποτελούσαν κατά το παρελθόν, πλέον αποτελούν ένα διαδεδομένο και προτιμώμενο τύπο διακοπών, που προσελκύει το ενδιαφέρον πέραν του 40% της βρετανικής αγοράς αναψυχής.

Νέες ευκαιρίες από το 2009

Πέρα από τις δυνατότητες απευθείας μάρκετινγκ των υπηρεσιών και προιόντων τους στους εύπορους Βρετανούς αγοραστές, οι εκθέτες της έκθεσης Adventure Travel Show 2009 θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για τα ταξίδια περιπέτειας, όπου θα συζητηθούν οι τάσεις του μέλλοντος, αλλά και θέματα μάρκετινγκ των δημοφιλών προορισμών και των προιόντων, με στόχο πάντα την αειφόρα ανάπτυξη του τουρισμού.

“Τα σημερινά ταξίδια περιπέτειας απέχουν πολύ από την παραδοσιακή αντίληψη των διακοπών με δραστηριότητες, όπου έμφαση δινόταν στην φυσική ενδυνάμωση των ατόμων” σχολίασε η κα Stanislava Duschell, Διευθύντρια των εκθέσεων ταξιδίων και τουρισμού της Expomedia Events Ltd.

“Οι ταξιδιώτες του 21ου αιώνα είναι άνθρωποι του ταξιδιού εξερεύνησης. Περιπέτεια – σημαίνει Οδύσσεια – η επαφή με το άγνωστο. Είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στην πρόκληση! Η έκθεση θα αποτελέσει την ιδανική πλατφόρμα για τους επαγγελματίες της βιομηχανίας, τις αντιπροσωπείες των τουριστικών φορέων, τους tour operators, τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και τους εκπροσώπους τύπου, προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των ταξιδίων περιπέτειας” πρόσθεσε, μεταξύ άλλων η κα Duschell.

Σημειώνεται πως αντιπρόσωπος της έκθεσης Adventure Travel Show για Ελλάδα και Κύπρο είναι η εταιρία Travel Media Applications

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024