Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

SHMS-IHTTI: Σεμινάριο ενημέρωσης για σπουδές στην Ελβετία

Δώρα Σγάρτσου - 06 Μάιος 2008, 00:00

Νέο ενημερωτικό σεμινάριο για ξενοδοχειακές, τουριστικές και επιχειρησιακές σπουδές στην Ελβετία διοργανώνουν την επόμενη Δευτέρα 12 Μαΐου 2008, στο ξενοδοχείο Metropolitan (στις 19:00) το SHMS – Swiss Hotel Management School Montreux<...>

της Ελβετίας και το IHTTI – School of Hotel Management Neuchatel (μέλη του SEG, Swiss Education Group και του ASEH, Swiss Leading Hotel Schools Association), σε συνεργασία με το Γραφείο Υποδοχής στην Ελλάδα SITEC.

H εκδήλωση είναι ανοικτή σε όσους θέλουν να ενημερωθούν για τις δυνατότητες προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και σεμιναριακών σπουδών στην Ελβετία με αντικείμενο τον τουρισμό και αποτελεί μια καλή ευκαιρία σφαιρικής ενημέρωσης, τόσο των εργαζόμενων στον τουρισμό, όσο και εκείνων που θέλουν να ξεκινήσουν τώρα την καριέρα τους σε αυτό τον κλάδο.

To SHMS, Swiss Hotel Management School, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αγγλόφωνα εκπαιδευτικά ιδρύματα Διοίκησης Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, στην Ελβετία με φοιτητές από περισσότερες από 60 χώρες. Η έδρα του είναι στο Caux - Montreux, στο πρώην 5 Αστέρων Caux Palace. Παρέχει ποιοτική εκπαίδευση στη μακρά Ελβετική παράδοση, η οποία συνδυάζεται με προχωρημένες τεχνικές management, προκειμένου να ανταποκριθεί στις διεθνείς τάσεις της τουριστικής βιομηχανίας.

Το ΙΗΤΤΙ, International Hotel and Tourism Training Institute, από την άλλη, είναι από τα πλέον καθιερωμένα πανεπιστήμια Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων στην Ελβετία με μακρά ιστορία στην εκπαίδευση επιτυχημένων στελεχών. Για 20 χρόνια εκπαιδεύει κορυφαίους φοιτητές για την τουριστική Βιομηχανία. Οι απόφοιτοι του ΙΗΤΤΙ εργάζονται σε θέσεις κλειδιά σε όλο τον κόσμο.

Το ΙΗΤΤΙ είναι εγκατεστημένο στο κέντρο της Ελβετικής Πανεπιστημιούπολης του Neuchatel και προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία ανταποκρίνονται στις σημερινές απαιτήσεις των σύγχρονων Ξενοδοχειακών, Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Επιχειρήσεων. Οι τίτλοι σπουδών του, συμπεριλαμβανομένου και του ΒΑ (Hons), που απονέμεται από το πανεπιστήμιο Bournemouth, ένα από τα καλύτερα Βρετανικά Πανεπιστήμια, έχουν αναγνωριστεί διεθνώς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top