Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΕκπαιδευτικά ΤαξίδιαTour Operators και δημοσιογράφοι από την Αυστρία στη Λακωνία

Tour Operators και δημοσιογράφοι από την Αυστρία στη Λακωνία

Ομάδα 25 ατόμων, τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων από την Αυστρία, με επικεφαλείς τους κύριους Νίκο Παπαμικέ (Tour Operator της Βιέννης) και Ιωάννη Ραφαλιά (εκπρόσωπο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεωντου Γραφείου Ε.Ο.Τ. […]

Ομάδα 25 ατόμων, τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων από την Αυστρία, με επικεφαλείς τους κύριους Νίκο Παπαμικέ (Tour Operator της Βιέννης) και Ιωάννη Ραφαλιά (εκπρόσωπο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων<...>του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Αυστρίας), φιλοξενήθηκε στο Γύθειο την Τρίτη 22 Απριλίου 2008 από την Ένωση Ξενοδοχείων και την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λακωνίας.

Σκοπός της επίσκεψης της εν λόγω αποστολής ήταν να διαπιστώσει κατ` αρχήν και από πρώτο χέρι ότι, παρά τα αρνητικά και ανυπόστατα σχόλια και δημοσιεύματα, κυρίως στο εξωτερικό, με αφορμή τις επαναλαμβανόμενες πυρκαγιές, η Λακωνία δεν υπέστη τέτοιου μεγέθους καταστροφή, αλλά απεναντίας στέκεται όρθια και, όπως πάντα, έτοιμη να ανταποκριθεί στις τουριστικές
απαιτήσεις των επισκεπτών της.

Οι προσκεκλημένοι περιηγήθηκαν στον Νομό, επισκέφτηκαν αξιοθέατα όπως τα Σπήλαια Διρού και τον Μυστρά, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την Λακωνική φιλοξενία και να γευθούν την εκλεκτή Μανιάτικη παραδοσιακή κουζίνα.

Συνοδεύοντας την αποστολή, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας, απέσπασε θετικά σχόλια από τους καλεσμένους, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα από την εν γένει επίσκεψή τους και την φιλοξενία στη Λακωνία.

Ο επικεφαλής Tour Operator κ. Παπαμικές, στο πλαίσιο της τουριστικής ανάπτυξης, αλλά και υποστήριξης του Νομού Λακωνίας, δεσμεύτηκε ότι από το ερχόμενο έτος έχει σκοπό να προγραμματίσει πτήση τσάρτερ από Βιέννη προς Καλαμάτα, σε εβδομαδιαία βάση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024