Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Tour Operators και δημοσιογράφοι από την Αυστρία στη Λακωνία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 May 2008, 00:00

Ομάδα 25 ατόμων, τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων από την Αυστρία, με επικεφαλείς τους κύριους Νίκο Παπαμικέ (Tour Operator της Βιέννης) και Ιωάννη Ραφαλιά (εκπρόσωπο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων<...>

του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Αυστρίας), φιλοξενήθηκε στο Γύθειο την Τρίτη 22 Απριλίου 2008 από την Ένωση Ξενοδοχείων και την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λακωνίας.

Σκοπός της επίσκεψης της εν λόγω αποστολής ήταν να διαπιστώσει κατ` αρχήν και από πρώτο χέρι ότι, παρά τα αρνητικά και ανυπόστατα σχόλια και δημοσιεύματα, κυρίως στο εξωτερικό, με αφορμή τις επαναλαμβανόμενες πυρκαγιές, η Λακωνία δεν υπέστη τέτοιου μεγέθους καταστροφή, αλλά απεναντίας στέκεται όρθια και, όπως πάντα, έτοιμη να ανταποκριθεί στις τουριστικές
απαιτήσεις των επισκεπτών της.

Οι προσκεκλημένοι περιηγήθηκαν στον Νομό, επισκέφτηκαν αξιοθέατα όπως τα Σπήλαια Διρού και τον Μυστρά, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την Λακωνική φιλοξενία και να γευθούν την εκλεκτή Μανιάτικη παραδοσιακή κουζίνα.

Συνοδεύοντας την αποστολή, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας, απέσπασε θετικά σχόλια από τους καλεσμένους, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα από την εν γένει επίσκεψή τους και την φιλοξενία στη Λακωνία.

Ο επικεφαλής Tour Operator κ. Παπαμικές, στο πλαίσιο της τουριστικής ανάπτυξης, αλλά και υποστήριξης του Νομού Λακωνίας, δεσμεύτηκε ότι από το ερχόμενο έτος έχει σκοπό να προγραμματίσει πτήση τσάρτερ από Βιέννη προς Καλαμάτα, σε εβδομαδιαία βάση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top