Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΕΒΓΕ: Βραβείο στο γραφείο mnp για την εταιρική ταυτότητα της Carteco

ΕΒΓΕ: Βραβείο στο γραφείο mnp για την εταιρική ταυτότητα της Carteco

Στο πλαίσιο της πολιτιστικής πολιτικής της, η Carteco, υποστήριξε τον σημαντικό θεσμό των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ), που διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχίαγια έβδομη συνεχή χρονιά. Περισσότεροι από 600 […]

Στο πλαίσιο της πολιτιστικής πολιτικής της, η Carteco, υποστήριξε τον σημαντικό θεσμό των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ), που διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία<...>για έβδομη συνεχή χρονιά.

Περισσότεροι από 600 διακεκριμένοι δημιουργοί από τον χώρο του design και της οπτικής επικοινωνίας έδωσαν το παρόν, το Σάββατο 12 Απριλίου στο αμφιθέατρο του ACS για την τελετή απονομής. Η Carteco με την χορηγία της είχε ιδιαίτερα δημιουργική συμμετοχή, εφόσον υποστήριξε το βραβείο των Νέων Δημιουργών με θέμα τη δημιουργία αφίσας για το Μουσείο Design Θεσσαλονίκης, που παραμένει άστεγο 10 χρόνια μετά την ίδρυσή του. Χάρη στην υποστήριξη της Carteco ένας νέος δημιουργός θα ταξιδέψει φέτος στην Ευρώπη για την Eυρωπαϊκή Εβδομάδα Design, που θα διεξαχθεί στην Στοκχόλμη τον Μάιο και θα συμμετέχει στο European Design Conference και στα European Design Awards, την σημαντικότερη διοργάνωση στην Ευρώπη για το design.

Το δημιουργικό γραφείο mnp απέσπασε πλήθος βραβείων και διακρίσεων, ανάμεσα στα οποία και ένα ΕΒΓΕ για τη δημιουργία και την εφαρμογή της εταιρικής ταυτότητας της Carteco.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Carteco, κ. Βασίλειος Π. Μπαρτζώκας, δήλωσε: «Η Carteco υποστηρίζει θερμά και ενεργά όλες τις εκφάνσεις του ποιοτικού design τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν με διάφορους τρόπους ανακαλύπτουμε και αναδεικνύουμε τα νέα ταλέντα και ταυτόχρονα είμαστε περήφανοι για την σημαντική διάκριση που απέσπασαν οι mnp για την εταιρική μας εικόνα».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024