Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Τιμώμενη χώρα της έκθεσης "Ταξίδι 2008" η Σλοβακία

Δώρα Σγάρτσου - 08 Μάιος 2008, 00:00

Περίπου 15.000 άτομα αναμένεται να επισκεφθούν φέτος την έκθεση «Ταξίδι 2008», η οποία πραγματοποιείται στο χώρο της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων Κύπρου από τις 9 μέχρι τις 11 Μαΐου. Η έκθεση, η οποία διοργανώνεται<...>

για 11η συνεχή χρονιά, δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν για τα καλοκαιρινά πακέτα διακοπών. Φέτος συμμετέχουν 66 εκθέτες και καλύπτονται συνολικά 1.400 τ.μ. εκθεσιακού χώρου, μια αύξηση της τάξης του 20%, σε σύγκριση με το 2007.

Για το θέμα αυτό, πραγματοποιήθηκε δημοσιογραφική διάσκεψη από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου, κ. `Ακη Κελεπέσιη και το Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου, κ. Θάσο Κατσουρίδη. Ο κ. Κελεπέσιης είπε ότι ο Σύνδεσμος φιλοδοξεί σε λίγα χρόνια να καταστήσει την έκθεση ισχυρή περιφερειακή έκθεση. Όπως κάθε χρόνο, στην έκθεση περιλαμβάνεται μια τιμώμενη χώρα ή περιοχή, στην οποία δίδεται ιδιαίτερη έμφαση. Φέτος, όπως αναφέρθηκε, τιμώμενη χώρα είναι η Σλοβακία.

Στην έκθεση συμμετέχουν με δικά τους περίπτερα, ξένες χώρες, όπως η Σλοβακία, η Τσεχία, η Αίγυπτος, η Μάλτα, η Ελλάδα (νομαρχίες και περιφέρειες), η Ουγγαρία, η Πολωνία, κ.ά, οργανισμοί ταξιδίων, αερογραμμές, αλυσίδες κυπριακών και ξένων ξενοδοχείων, περιφερειακοί οργανισμοί Κύπρου και Ελλάδας, και άλλοι εμπλεκόμενοι σε ταξίδια και διακοπές.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top