Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

«Ταξίδι» της Νομαρχίας Πειραιά στη Λευκωσία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Μάιος 2008, 00:00

Πιστή στο ραντεβού της, η Νομαρχία Πειραιά λαμβάνει μέρος για τέταρτη συνεχή χρονιά στην διεθνή τουριστική έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ 2008» που θα πραγματοποιηθεί 9-11 Μαΐου στη Λευκωσία, στο εκθεσιακό κέντρο της Αρχής<...>

Κρατικών Εκθέσεων Κύπρου. Η δυναμική και οργανωμένη παρουσία της Νομαρχίας Πειραιά στο «Ταξίδι 2008», την μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της γείτονος χώρας, αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για την τουριστική προβολή του Πειραιά και των νησιών σε παγκόσμια κλίμακα, αφού η έκθεση η οποία διοργανώνεται για 11η συνεχή χρονιά, προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες και επαγγελματίες του κλάδου από κάθε γωνιά της γης που επιθυμούν να ενημερωθούν για τους διάφορους προορισμούς και τα πακέτα διακοπών της αγοράς.

Φέτος, στην έκθεση - θεσμό της Λευκωσίας συμμετέχουν 66 εκθέτες και καλύπτονται συνολικά 1.400 τ.μ. εκθεσιακού χώρου, μια αύξηση της τάξης του 20% σε σύγκριση με το 2007, ενώ αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από 15.000 επισκέπτες. Από το περίπτερο της Νομαρχίας Πειραιά θα διανεμηθεί σύγχρονο και ανανεωμένο πληροφοριακό υλικό σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, με απώτερο στόχο την αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς τον Πειραιά και τα νησιά, μέσα από την προσέγγιση κυρίως των Κύπριων τουριστών, οι οποίοι επιλέγουν κατά χιλιάδες την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νομάρχης Πειραιά, κ. Γιάννης Μίχας «Βάζουμε πλώρη για το «Ταξίδι 2008» της Λευκωσίας, συνεχίζοντας με επαγγελματισμό και συνέπεια την πολιτική επικοινωνίας και προβολής του Πειραιά και των νησιών μας στις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Πιστεύουμε ότι η  κυπριακή αγορά αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία προώθησης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας, αφού κάθε χρόνο, όλο και περισσότεροι Κύπριοι κάνουν τις διακοπές τους στο εξωτερικό, επιλέγοντας την Ελλάδα ως κύριο προορισμό».

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top