Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσεις«Ταξίδι» της Νομαρχίας Πειραιά στη Λευκωσία

«Ταξίδι» της Νομαρχίας Πειραιά στη Λευκωσία

Πιστή στο ραντεβού της, η Νομαρχία Πειραιά λαμβάνει μέρος για τέταρτη συνεχή χρονιά στην διεθνή τουριστική έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ 2008» που θα πραγματοποιηθεί 9-11 Μαΐου στη Λευκωσία, στο εκθεσιακό κέντρο της […]

Πιστή στο ραντεβού της, η Νομαρχία Πειραιά λαμβάνει μέρος για τέταρτη συνεχή χρονιά στην διεθνή τουριστική έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ 2008» που θα πραγματοποιηθεί 9-11 Μαΐου στη Λευκωσία, στο εκθεσιακό κέντρο της Αρχής<...>Κρατικών Εκθέσεων Κύπρου. Η δυναμική και οργανωμένη παρουσία της Νομαρχίας Πειραιά στο «Ταξίδι 2008», την μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της γείτονος χώρας, αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για την τουριστική προβολή του Πειραιά και των νησιών σε παγκόσμια κλίμακα, αφού η έκθεση η οποία διοργανώνεται για 11η συνεχή χρονιά, προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες και επαγγελματίες του κλάδου από κάθε γωνιά της γης που επιθυμούν να ενημερωθούν για τους διάφορους προορισμούς και τα πακέτα διακοπών της αγοράς.

Φέτος, στην έκθεση – θεσμό της Λευκωσίας συμμετέχουν 66 εκθέτες και καλύπτονται συνολικά 1.400 τ.μ. εκθεσιακού χώρου, μια αύξηση της τάξης του 20% σε σύγκριση με το 2007, ενώ αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από 15.000 επισκέπτες. Από το περίπτερο της Νομαρχίας Πειραιά θα διανεμηθεί σύγχρονο και ανανεωμένο πληροφοριακό υλικό σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, με απώτερο στόχο την αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς τον Πειραιά και τα νησιά, μέσα από την προσέγγιση κυρίως των Κύπριων τουριστών, οι οποίοι επιλέγουν κατά χιλιάδες την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νομάρχης Πειραιά, κ. Γιάννης Μίχας «Βάζουμε πλώρη για το «Ταξίδι 2008» της Λευκωσίας, συνεχίζοντας με επαγγελματισμό και συνέπεια την πολιτική επικοινωνίας και προβολής του Πειραιά και των νησιών μας στις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Πιστεύουμε ότι η κυπριακή αγορά αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία προώθησης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας, αφού κάθε χρόνο, όλο και περισσότεροι Κύπριοι κάνουν τις διακοπές τους στο εξωτερικό, επιλέγοντας την Ελλάδα ως κύριο προορισμό».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024