Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΚαταργείται η βίζα στα διπλωματικά και ειδικά διαβατήρια των ΗΑΕ
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Καταργείται η βίζα στα διπλωματικά και ειδικά διαβατήρια των ΗΑΕ

Στη διαπίστωση ύπαρξης σημαντικών περιθωρίων για την περαιτέρω βελτίωση των οικονομικών και τουριστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων κατέληξαν ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος και ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων…

Στη διαπίστωση ύπαρξης σημαντικών περιθωρίων για την περαιτέρω βελτίωση των οικονομικών και τουριστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων κατέληξαν ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος<...>και ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sultan Bin Saeed Al-Mansoori, σε συνάντηση που πραγματοποίησαν χτες.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Σπηλιωτόπουλος, ανακοίνωσε την πρόθεση της Ελληνικής Κυβέρνησης, ως μια συμβολική, αλλά και ουσιαστική πρωτοβουλία, να καταργηθεί η βίζα, τόσο στα διπλωματικά, όσο και στα ειδικά διαβατήρια.

“Είναι κάτι” δήλωσε ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, “που θα διευκολύνει απίστευτα τη ροή επισκεπτών από τα Εμιράτα και συγκεκριμένα από το Ντουμπάι προς την Αθήνα και την Ελλάδα γενικότερα. Από εκεί και έπειτα, υπάρχουν σημαντικά περιθώρια έτσι ώστε, κεφάλαια που υπάρχουν –καθώς εδώ υπάρχει ρευστότητα- να κινηθούν προς την Ελλάδα, προκειμένου να ενισχυθούν επιχειρηματικές δραστηριότητες στον τουρισμό. Δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με την τουριστική ανάπτυξη της χώρας αλλά και με τη συνεργασία για λιμάνια, μαρίνες και λοιπές εμπορικές σχέσεις”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024