Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΘεαματική η παρουσία της Emirates στην έκθεση Arabian Travel Market

Θεαματική η παρουσία της Emirates στην έκθεση Arabian Travel Market

H Emirates Airline, η επίσημη αεροπορική εταιρία της έκθεσης Arabian Travel Market 2008, συγκέντρωσε περισσότερα από 50 στελέχη από όλο τον Όμιλο, προκειμένου να τονίσει το εύρος της προσφοράς της […]

H Emirates Airline, η επίσημη αεροπορική εταιρία της έκθεσης Arabian Travel Market 2008, συγκέντρωσε περισσότερα από 50 στελέχη από όλο τον Όμιλο, προκειμένου να τονίσει το εύρος της προσφοράς της εταιρίας<...>στην τουριστική βιομηχανία.

Για πρώτη φορά στη Μέση Ανατολή, η εταιρεία “ταξιδεύει” τους επισκέπτες σε όλο τον κόσμο, σε χρονικό διάστημα μόλις 30 λεπτών, με το θεαματικό της περίπτερο, μια τριώροφη Υδρόγειο Σφαίρα, την «Emirates Globe». Η ιδέα της Σφαίρας είχε τόση επιτυχία, όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2007, ώστε “επέστρεψε” σε πιο εντυπωσιακή ακόμα εκδοχή, στη φετινή έκθεση ΑΤΜ, η οποία ξεκίνησε στις 6 Μαΐου και ολοκληρώνεται σήμερα.

Ο κ. Mike Simon, Divisional Senior Vice President of Corporate Communications της Emirates, δήλωσε σχετικά: «Το περίπτερο μας είναι πραγματικό θεαματικό, με περιστροφική κίνηση 360 μοιρών, σε διάστημα 30 λεπτών. Η Emirates δεν περιορίζεται μέσα σε όρια, είτε γεωγραφικά είτε δημιουργικά, και όπως ακριβώς έχουμε επεκτείνει τους ορίζοντές μας με την έναρξη νέων δρομολογίων κατά το τρέχον έτος, με την ίδιο τρόπο ξεπεράσαμε τα όρια της φαντασίας με αυτό το θαυμάσιο περίπτερο της έκθεσης».

Εξωτερικά, η σφαίρα διαθέτει γραφικά που απεικονίζουν όλους τους νέους προορισμούς της Emirates για το 2008, όπως οι πόλεις Cape Town, Calicut, Guangzhou, Λος Αντζελες, Σαν Φρανσίσκο και Durban. Επίσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τις ανέσεις που προσφέρει η Πρώτη Θέση, σε μία Ιδιωτική Καμπίνα του αεροσκάφους τύπου Boeing 777, η οποία έχει εγκατασταθεί στο περίπτερο, ειδικά για την έκθεση.

Το περίπτερο φιλοξενεί και δυο πολυτελή δωμάτια, προσομοίωση από τα οικολογικά θέρετρα της Emirates, το Al Maha Desert Resort & Spa και το Wolgan Valley Resort & Spa στην Αυστραλία, καθώς και μακέτες των Wolgan Valley, Al Maha και The Harbour Hotel & Residence στο Ντουμπάι.

Η Υδρόγειος Σφαίρα της Emirates διαθέτει ακόμα τρία γραφεία υποδοχής: το πρώτο με προσωπικό από το τμήμα κρατήσεων και το πρόγραμμα μιλίων Skywards, για όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αλλαγή στην προγραμματισμένη πτήση τους, το δεύτερο με προσωπικό από τις εταιρείες Emirates Holidays, Arabian Adventures and Congress Solutions International και το τρίτο με εκπροσώπους από την Emirates Hotels & Resorts.

Η ATM (Arabian Travel Market) αποτελεί την σημαντικότερη έκθεση ταξιδιού και τουρισμού της περιοχής, προσελκύοντας στο Διεθνές Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο του Ντουμπάι, βασικούς παίκτες της αγοράς από έξι ηπείρους. Ο θεσμός που μετρά ήδη 15 χρόνια διοργάνωσης, περιλαμβάνει συνέδρια, σεμινάρια, ευκαιρίες δικτύωσης, συνεντεύξεις τύπου και εκθέσεις για το κοινό, το οποίο έχει προσκληθεί τις δύο τελευταίες ημέρες της έκθεσης.

«Η έκθεση Arabian Travel Market εξακολουθεί να ενισχύεται, όπως άλλωστε και η Emirates. Με την αεροπορική εταιρία να αναπτύσσει περαιτέρω το διευρυμένο δίκτυο δρομολογίων της, παράλληλα με τον αυξημένο αριθμό των προορισμών της και τους οργανισμούς που εκπροσωπούνται στην έκθεση, υποστηρίζεται η ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή» πρόσθεσε ο κ. Simon.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024