Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Dubai Tourism and Commerce Marketing

Σε τροχιά ανόδου οι διανυκτερεύσεις στο Ντουμπάι

Δώρα Σγάρτσου - 12 Μάιος 2008, 00:00

Σε 10 εκατομμύρια εκτιμάται πως θα ανέλθει ο αριθμός διανυκτερεύσεων στα ξενοδοχεία του Ντουμπάι μέχρι το 2010, από τα 7 εκατομμύρια που ήταν το 2007, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Dubai Tourism and Commerce Marketing (DTCM), που ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης Arabian Travel Market (ATM) 2008...

Σε 10 εκατομμύρια εκτιμάται πως θα ανέλθει ο αριθμός διανυκτερεύσεων στα ξενοδοχεία του Ντουμπάι μέχρι το 2010, από τα 7 εκατομμύρια που ήταν το 2007, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Dubai Tourism and Commerce Marketing (DTCM), που<...>

ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης Arabian Travel Market (ATM) 2008.

Ο αριθμός των ξενοδοχείων και των διαμερισμάτων εκτιμάται πως θα αγγίξει τα 488 το 2010, όταν το 2007 ήταν 452. Η δυναμικότητα κλινών του Ντουμπάι θα αυξηθεί επίσης ανάλογα, αγγίζοντας τις 64.179. Το 2007 ο αριθμός τους ήταν 51.168.

“Έχοντας ως βασική του προτεραιότητα την προώθηση τουρισμού στο Ντουμπάι, το DTCM θα συνεχίσει να αναζητεί ευκαιρίες τουριστικής ανάπτυξης μέσω στρατηγικών καινοτομιών και επικεντρωμένων πολιτικών” ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής του DTCM, κ. Khalid Ahmed bin Sulayem. “Είμαστε σε τροχιά εξέλιξης, ώστε το Ντουμπάι να πρωταγωνιστήσει στον παγκόσμιο χάρτη τουρισμού και να αποτελέσει πόλο έλξης τουριστών όχι μόνο του Εμιράτου, αλλά και ολόκληρου του κόσμου.

Το DTCM παρουσίασε τα επιτεύγματα του, αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια στην 15η έκθεση Arabian Travel Market. “Τα ουτοπιστικά και εικονικά projects που υλοιποιούνται στο Ντουμπάι εγγυώνται την επαλήθευση των εκτιμήσεων μας για το 2010. Τα επόμενα τρία χρόνια θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στα τουριστικά δρώμενα του Ντουμπάι και το DTCM καλείται να διαδραματίσει κύριο ρόλο στην προσέλκυση τουριστών από όλο τον κόσμο” συμπλήρωσε ο κ. Bin Sulayem.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top