Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑνοιχτές από τον Ιούνιο οι πύλες του Santorini Grace

Ανοιχτές από τον Ιούνιο οι πύλες του Santorini Grace

Το Santorini Grace, μέλος της αλυσίδας των design boutique ξενοδοχείων Grace Hotels, ανοίγει τις πύλες του τον Ιούνιο, ένα χρόνο μετά το ντεμπούτο στο νησί των ανέμων με το βραβευμένο […]

Το Santorini Grace, μέλος της αλυσίδας των design boutique ξενοδοχείων Grace Hotels, ανοίγει τις πύλες του τον Ιούνιο, ένα χρόνο μετά το ντεμπούτο στο νησί των ανέμων με το βραβευμένο Mykonos Grace. Το Santorini Grace βρίσκεται<…>στο Iμεροβίγλι, το πιο απομονωμένο αλλά ταυτόχρονα κοσμοπολίτικο μέρος του νησιού, μόλις 2 χιλιόμετρα από τα Φηρά. Κτισμένο στην Καλντέρα, σε υψόμετρο 300 μέτρων, το ξενοδοχείο προσφέρει μία ονειρεμένη θέα του Αιγαίου και ένα ηλιοβασίλεμα που μόνο στη Σαντορίνη μπορείς να απολαύσεις.

Πρωτοποριακό service, η κυκλαδική αρχιτεκτονική, συνδυασμένη με το design και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι κυρίαρχα στοιχεία σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, από τα μοντέρνα δωμάτια και τις σουίτες με τη minimal εσωτερική διακόσμηση, μέχρι το lobby με τον εξαιρετικής σχεδίασης φωτισμό και το εστιατόριο. To Santorini Grace αποτελεί τον ιδανικό χώρο απόδρασης – απόμερο, ήρεμο και ανεπιτήδευτα πολυτελές.

Οι χώροι διαμονής περιλαμβάνουν κομψά μοντέρνα δωμάτια και σουίτες, σχεδιασμένοι ο καθένας ξεχωριστά, σε απαλούς και ήρεμους χρωματικούς τόνους και εξοπλισμένοι με την τελευταία τεχνολογία, ενώ οι περισσότερες σουίτες διαθέτουν ιδιωτικές βεράντες με τζακούζι, προσφέροντας πανοραμική θέα της Καλντέρας.

Η αισθητική των χώρων ακολουθεί πιστά την μοντέρνα απλότητα του τοπίου της Σαντορίνης, σε απόλυτη αρμονία με την υπόσχεση των Grace Hotels για ηρεμία, χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει ένα καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο, βοηθώντας τους επισκέπτες του να αναζωογονηθούν, ενώ στο εστιατόριο οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν light snacks ή la carte dining με μοναδική θέα στο Αιγαίο. Η κουζίνα συνδυάζει τα πιο φρέσκα τοπικά συστατικά με επιλεγμένα προϊόντα από όλο τον κόσμο, όλα βασισμένα σε μία υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Για όσους σχεδιάζουν το γαμήλιο ταξίδι τους σε αυτή την ειδυλλιακή τοποθεσία, το Santorini Grace αναλαμβάνει όλη την οργάνωση, που μπορεί να περιλαμβάνει ακόμα και μία ξεχωριστή τελετή στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη Κατηφόρη, που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο.

Το Santorini Grace προσφέρει μία εμπειρία φιλοξενίας με στυλ, συνδυάζοντας ανεπιτήδευτη Ευρωπαϊκή κομψότητα και service διεθνούς επιπέδου, με τη ζεστασιά της Μεσογειακής φιλοξενίας.

Ο κ. Philippe M.E. Requin, Διευθύνων Σύμβουλος των Grace Hotels, τόνισε σχετικά: ‘Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την προέκταση του Grace concept σε ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη της Γης. Το Santorini Grace συνδυάζει όλα τα στοιχεία που αντιπροσωπεύουν το Grace concept, πολυτέλεια, κομψότητα και minimal ύφος, δημιουργώντας ταυτόχρονα μία μαγική ατμόσφαιρα που συναντάς μόνο σε αυτό το νησί’.

Στα επόμενα σχέδια των Grace Hotels συμπεριλαμβάνονται το Paros Grace Hotel & Residences και το Kea Grace Hotel & Residences, τα οποία θα ανοίξουν τις πύλες τους την επόμενη διετία.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024