Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠαρών για τέταρτη χρονιά στην έκθεση “Ταξίδι 2008” ο Δήμος Σκιάθου

Παρών για τέταρτη χρονιά στην έκθεση “Ταξίδι 2008” ο Δήμος Σκιάθου

Με δικό του περίπτερο, 15 τ.μ., συμμετείχε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Σκιάθου στην έκθεση τουρισμού “Ταξίδι 2008” που έγινε στην Λευκωσία της Κύπρου από Παρασκευή 9 Μαΐου μέχρι […]

Με δικό του περίπτερο, 15 τ.μ., συμμετείχε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Σκιάθου στην έκθεση τουρισμού “Ταξίδι 2008” που έγινε στην Λευκωσία της Κύπρου από Παρασκευή 9 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 11 Μαΐου. Θα πρέπει<...>να επισημανθεί ότι για δεύτερη χρονιά η σύνδεση της Σκιάθου με απευθείας πτήσεις Λάρνακα-Σκιάθος κατά την περίοδο του καλοκαιριού, λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία και με πληρότητα θέσεων που άγγιζε το 100%.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, ο δημοφιλέστερος προορισμός των κυπρίων είναι και παραμένει η Ελλάδα, και ιδιαίτερα τα ελληνικά νησιά. Η προσέλευση των επισκεπτών στο περίπτερο της Σκιάθου ήταν πολύ αυξημένη σε σχέση με πέρυσι, και το ενδιαφέρον των Κυπρίων αμείωτο για πληροφορίες, σχετικές με το νησί.

Από το περίπτερο της Σκιάθου διανεμήθηκε έντυπο υλικό του δήμου, της ένωσης ξενοδόχων, των ενοικιαζομένων δωματίων, αφίσες, dvd, ιμάντες-μπρελόκ, στυλό του δήμου, αλλά και τα σκιαθίτικα αμυγδαλωτά. Εκτός των επισήμων Κύπρου και Ελλάδος που επισκέφθηκαν το περίπτερο της Σκιάθου ήταν, και πολλοί παράγοντες του τουρισμού της Κύπρου, καθώς και πλήθος κόσμου, οι οποίοι εξέφραζαν την ικανοποίηση τους για τις απευθείας πτήσεις που υπάρχουν.

Με αυτή την έκθεση ο Δήμος Σκιάθου ολοκλήρωσε μια επιθετική και δυναμική πολιτική στον τομέα των τουριστικών εκθέσεων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, που ξεκίνησε από αρχές του χειμώνα, με την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη και στο Λονδίνο, και συνεχίστηκε με τις εκθέσεις στο Λίλεστρομ, στο Βερολίνο, στο Μιλάνο, στο Δουβλίνο, στη Βιέννη και τελείωσε με την Αθήνα και την Λευκωσία.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024