Τελευταία νέα

Η Carteco στην Art Athina 2008

Τη διαμόρφωση και τον εξοπλισμό της αίθουσας VIP του εκθεσιακού χώρου Ηelexpo, που θα φιλοξενήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την έκθεση παγκοσμίου φήμης Art Athina, ανέλαβε εξ` ολοκλήρου η Carteco, […]

Τη διαμόρφωση και τον εξοπλισμό της αίθουσας VIP του εκθεσιακού χώρου Ηelexpo, που θα φιλοξενήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την έκθεση παγκοσμίου φήμης Art Athina, ανέλαβε εξ` ολοκλήρου η Carteco, προωθώντας ενεργά την αξία<...>του design μέσω επιλεγμένων χορηγιών και ενεργειών.

Η Art Athina μετά από αρκετά χρόνια αδράνειας στα Ελληνικά εικαστικά δρώμενα επανήλθε πέρσι με μεγάλη επιτυχία και απήχηση στον ίδιο εκθεσιακό χώρο και πλέον αποτελεί έναν ετήσιο θεσμό με διεθνή κύρος, υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Αθηναίων.

Τη μελέτη και τη καθοδήγηση για τη διαρρύθμιση και τη διακόσμηση του VIP χώρου, θα γίνει από το αρχιτεκτονικό γραφείο Α & Μ αρχιτέκτονες- Μιχάλης Μαυρολέων & συνεργάτες, ενώ καταλυτική είναι η συνεργσία με την εταιρία diathlasis, που απο το 1991 ειδικεύεται στο φωτιστικό σχεδιασμο.

Ο χώρος σχεδιάζεται ώστε να συμπεριλάβει τα πλέον εντυπωσιακά και καινοτόμα υλικά σε εφαρμογή, αποτυπώνοντας τη σημασία του design στο χώρο.

Η Carteco και πέρυσι ήταν ενεργός υποστηρικτής της έκθεσης μέσω της συμβολή της στον εξοπλισμό της ίδιας αίθουσας και διευρύνει φέρος την χορηγία της, προκειμένου να δείξει στο ευρύ κοινό μια ακόμη ιδιαίτερη συνεργασία του design με την τέχνη.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024