Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑκόμη ένα μεγάλο ξενοδοχειακό όνομα στην Αθήνα

Ακόμη ένα μεγάλο ξενοδοχειακό όνομα στην Αθήνα

Ένα νέο, υπερπολυτελές και παγκοσμίως δημοφιλές όνομα ήρθε να προστεθεί στον ξενοδοχειακό χάρτη της Αθήνας από τον Απρίλιο. Το ολοκαίνουργιο Crowne Plaza (τέως Holiday Inn Athens), με 193 δωμάτια, πολυτελή […]

Ένα νέο, υπερπολυτελές και παγκοσμίως δημοφιλές όνομα ήρθε να προστεθεί στον ξενοδοχειακό χάρτη της Αθήνας από τον Απρίλιο.
Το ολοκαίνουργιο Crowne Plaza (τέως Holiday Inn Athens), με 193 δωμάτια, πολυτελή στοιχεία διακόσμησης και μοναδικές<...>υπηρεσίες, ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Λ. Μιχαλακοπούλου, σε απόσταση αναπνοής από τη στάση του Μετρό «Μέγαρο Μουσικής» και εκτός των ορίων του δακτυλίου. Το νεότερο Crowne Plaza της περίφημης αλυσίδας, είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο κοντά στο συνεδριακό κέντρο του Μεγάρου Μουσικής, χτισμένο με τις αυστηρότατες προδιαγραφές των Crowne Plaza.

Το ξενοδοχείο διαθέτει, μεταξύ άλλων, εστιατόριο και μπαρ στο lobby, εστιατόριο στο roof garden, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, 14 υπερσύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συνεδρίων με δυνατότητα φιλοξενίας 1.000 ατόμων, εξωτερική πισίνα και club lounge με πρωινό σε ιδιωτικό χώρο.

Η προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια γίνεται φανερή σε όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου προσφέροντας μία πραγματικά αξέχαστη διαμονή: από το media hub που επιτρέπει σύνδεση με ψηφιακή μηχανή ή PSP με την τηλεόραση (σε όλα τα δωμάτια) μέχρι το ασύρματο τηλέφωνο, τον ειδικά μελετημένο φωτισμό στο μπάνιο και την άριστη ηχομόνωση, μελετημένη από ειδικούς μηχανικούς ήχου. Επιπλέον, κάθε δωμάτιο διαθέτει εργονομικά σχεδιασμένες ντουλάπες με εσωτερικό downlight φωτισμό, θήκη παπουτσιών, καθώς και ειδική κρεμάστρα για γραβάτες, υπερσύγχρονο τετρασωλήνιο σύστημα κλιματισμού που παρέχει απόλυτη αυτονομία ρύθμισης της θερμοκρασίας, επιτρέποντας ακόμη και την επιλογή ψύξης τον χειμώνα ή θέρμανσης το καλοκαίρι. Η απόλυτη ασφάλεια διασφαλίζεται με συνεχές σύστημα πρόσβασης στα δωμάτια, ενώ ανιχνευτές καπνού και sprinklers βρίσκονται σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.

Μέλος του InterContinental Hotels Group, η Crowne Plaza είναι μια από τις πολυτελέστερες αλυσίδες ξενοδοχείων στον κόσμο, διαθέτοντας 302 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 51 χώρες. Τα ξενοδοχεία της Crowne Plaza έχουν δημιουργηθεί γύρω από μια φιλοσοφία προσαρμογής στις απαιτήσεις του πελάτη, με στόχο να εξυπηρετήσουν επισκέπτες πόλης και επιχειρηματικά ταξίδια, αλλά και να προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης για όλη την οικογένεια. Σ’ όλο τον κόσμο τα Crowne Plaza αποτελούν σημείο συνάντησης για επιχειρηματίες και επαγγελματίες που αναζητούν ένα φιλικό περιβάλλον με εξαιρετικές υπηρεσίες για τη διεξαγωγή συναντήσεων και τις συνεδριακές τους ανάγκες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024