Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΙΑΤΑ: Θα εκδώσει ενημερωτικά φυλλάδια για την πρόσβαση στα Σπάτα

ΙΑΤΑ: Θα εκδώσει ενημερωτικά φυλλάδια για την πρόσβαση στα Σπάτα

Με ενημερωτικά φυλλάδια και χάρτες, περνά στην αντεπίθεση η Διεθνής Ένωση Αεροπορικών Εταιριών, όσον αφορά στις προβληματικές προσβάσεις του νέου αεροδρομίου στα Σπάτα. Τα μέλη της IATA, σύμφωνα με πληροφορίες, […]

Με ενημερωτικά φυλλάδια και χάρτες, περνά στην αντεπίθεση η Διεθνής Ένωση Αεροπορικών Εταιριών, όσον αφορά στις προβληματικές προσβάσεις<...> του νέου αεροδρομίου στα Σπάτα.

Τα μέλη της IATA<.>, σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τις ελλείψεις των οδικών αρτηριών προς το νέο αεροδρόμιο, αποφάσισαν να εισηγηθούν στις αεροπορικές εταιρίες-μέλη τους, να μεταφερθούν στο 'Ελευθέριος Βενιζέλος'.

Ωστόσο, καθώς έκριναν ανεπαρκείς τις οδικές προσβάσεις, αλλά και χρονοβόρα την μετακίνηση του επιβατικού κοινού στα Σπάτα, θα προχωρήσουν στην έκδοση ενημερωτικών φυλλαδίων που θα εμπεριέχουν χάρτες και οδηγίες με τα 'προβληματικά' σημεία.

Στο μεταξύ, η ΙΑΤΑ αναμένεται να στείλει την ερχόμενη Δευτέρα επιστολή προς τον Πρωθυπουργό, η οποία θα αναφέρεται στις αγκυλώσεις του νέου αεροδρομίου όσον αφορά στις ελλιπείς προσβάσεις αλλά και τα αερολιμενικά τέλη.

Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πηγές και μετά τις έντονες πιέσεις της ΙΑΤΑ, η Κυβέρνηση θα ανακοινώσει σήμερα την ημερομηνία έναρξης του νέου αεροδρομίου 'Ελευθέριος Βενιζέλος'.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024