Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΑνάδοχος του Independence of the Seas η Elizabeth Hill

Ανάδοχος του Independence of the Seas η Elizabeth Hill

Η Royal Caribbean International ανακοίνωσε πως η κα Elizabeth Hill από το Chesterfield του Derbyshire επιλέχθηκε ως ανάδοχος του κρουαζιερόπλοιου Independence of the Seas. Η κα Elizabeth Hill επιλέχθηκε από […]

Η Royal Caribbean International ανακοίνωσε πως η κα Elizabeth Hill από το Chesterfield του Derbyshire επιλέχθηκε ως ανάδοχος του κρουαζιερόπλοιου Independence of the Seas. Η κα Elizabeth Hill επιλέχθηκε από μια επιτροπή κριτών<...>συμπεριλαμβανομένων των Richard D. Fain, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Royal Caribbean Cruises Ltd και Sir Steve Redgrave, του ιδρύματος Steve Redgrave Fund, με βασικό κριτήριο την ενασχόλησή της με παιδιά και νέους. Η κα Hill, η οποία προτάθηκε από την δωδεκάχρονη κόρη της, διοργάνωσε μια φιλανθρωπική εκδήλωση, το Gamelea Countryside Training Trust, με στόχο τη στήριξη νέων με προβλήματα και μαθησιακές δυσκολίες, για να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο του κοινωνικού αποκλεισμού.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που μια εταιρία κρουαζιερών επιλέγει ανάδοχο μια Βρετανίδα, που έχει κάνει αξιοσημείωτες προσπάθειες για να βελτιώσει τις ζωές των νέων. Προηγούμενοι ανάδοχοι υπήρξαν προσωπικότητες παγκόσμιας εμβέλειας όπως οι Lauren Bacall, Whoopi Goldberg, Steffi Graff και η Αυτού Μεγαλειότητα Πριγκίπισσα Σόνια της Νορβηγίας.

Η Royal Caribbean International ξεκίνησε την αναζήτηση αναδόχου στις 24 Μαρτίου 2008, σε συνεργασία με το ITV, το μεγαλύτερο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό της Βρετανίας και το ίδρυμα Steve Redgrave Fund, το οποίο εργάζεται για να βελτιώσει και να ενισχύσει τις ευκαιρίες για παιδιά και νέους στην Βρετανία.

Η πρωτότυπη αυτή αναζήτηση για την ξεχωριστή ανάδοχο έλαβε πάνω από 1.700 συμμετοχές στην ειδικά διαμορφωμένη για αυτό τον σκοπό ιστοσελίδα www.searchforagodmother.co.uk. Πριν την τελική εκλογή, είχε προηγηθεί λίστα με 4 φιναλίστ, οι οποίες ταξίδεψαν στο Turku της Φινλανδίας στις 16 Απριλίου για μια αποκλειστική ξενάγηση στο Independence of the Seas με τον κο Richard Fain και τον Καπετάνιο Teo Strazcic.

Ως ανάδοχος, η κα Hill είχε τιμητικό ρόλο στην επίσημη τελετή ονοματοδοσίας του κρουαζιερόπλοιου, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Απριλίου στο Σαουθάμπτον, όπου της δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχει στην τελετή των εγκαινίων και να απολαύσει μια μοναδική VIP εμπειρία στην παρθενική κρουαζιέρα του Independence of the Seas.

“Η Elizabeth Hill έχει δείξει μεγάλο κουράγιο, αποφασιστικότητα και αφοσίωση, ενώ προσωποποιεί την γυναίκα που αναζητούμε ως ανάδοχο του Independence of the Seas”, δήλωσε ο κ. Fain. “Έχουμε ενθουσιαστεί με την ιδέα να προσφέρουμε αναγνώριση σε κάποιον που έχει προσφέρει ανιδιοτελώς τόσα πολλά σε τόσους συνανθρώπους μας”.

Η κα Hill δήλωσε σχετικά: ”Είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένη που μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω γνωστό το φιλανθρωπικό μας έργο μέσω της σχέσης μας με το Ίδρυμα Steve Redgrave Fund και την Royal Caribbean. Ευελπιστώ ότι θα μας δώσει την δυνατότητα να βοηθήσουμε περισσότερα παιδιά. Αυτή η εμπειρία ήταν μοναδική, από την αρχή μέχρι το τέλος της. Το πλοίο είναι τεράστιο και αισθάνομαι πολύ τυχερή και ξεχωριστή. Όλοι με έκαναν να αισθάνομαι σαν μια αληθινή σταρ και πραγματικά ήταν μια εμπειρία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη μου”.

Η Royal Caribbean International προσφέρει στην κα Hill δωρεάν κρουαζιέρες για μία δεκαετία, ενώ το επίσημο πορτρέτο της θα διακοσμεί από εδώ και στο εξής το νέο κρουαζιερόπλοιο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024