Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η InterContinental παρακινεί την Ρωσία να άρει τους περιορισμούς έκδοσης βίζας

Θοδωρής Κουμέλης - 27 Μάιος 2008, 00:00

Ο όμιλος ξενοδοχείων InterContinental (IHG) κάλεσε τις Ρωσικές αρχές να χαλαρώσουν τους περιορισμούς στην έκδοση βίζας μετά από την επιτυχή διοργάνωση του Champions League στην Μόσχα. “Οι Ρωσικές αρχές πραγματοποίησαν εξαιρετική δουλειά στη γρήγορη διεκπεραίωση  των αιτήσεων 50.000 Βρετανών φιλάθλων για έκδοση βίζας ώστε να<...>

μπορέσουν αυτοί να παραβρεθούν εγκαίρως στην Μόσχα για τον τελικό», δήλωσε ο κ. Robin Wicks, Διευθύνων Σύμβουλος της IHG για την ηπειρωτική Ευρώπη. 

«Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει», συνέχισε ο κ. Wicks. «Ωστόσο, η διαδικασία έκδοσης βίζας στη Ρωσία είναι αρκετά αργή και αυτό έχει άμεσες συνέπειες στον τουρισμό. Με την υιοθέτηση παρόμοιων μέτρων όπως αυτά που χρησιμοποιήθηκαν για τους φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι, ο ρυθμός της τουριστικής κίνησης μπορεί να αυξηθεί κατά πολύ», πρόσθεσε ο κ. Wicks.

«Η ροή των επιβατών στα διεθνή αεροδρόμια της Μόσχας είναι αρκετά μεγάλη. Από τα 19 εκατομμύρια το 2002 ο αριθμός έφτασε τα 33 εκατομμύρια το 2006 και η σχεδιασμένη επέκταση του αεροδρομίου θα αυξήσει τη χωρητικότητα σε πάνω από 85 εκατομμύρια μέχρι το 2012. Ο άρση των περιορισμών έκδοσης βίζας στην Ρωσία και η είσοδος αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους θα βοηθήσει την αύξηση αυτή. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να γίνει αυτό», κατέληξε ο κ. Wicks.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top