Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ InterContinental παρακινεί την Ρωσία να άρει τους περιορισμούς έκδοσης βίζας

Η InterContinental παρακινεί την Ρωσία να άρει τους περιορισμούς έκδοσης βίζας

Ο όμιλος ξενοδοχείων InterContinental (IHG) κάλεσε τις Ρωσικές αρχές να χαλαρώσουν τους περιορισμούς στην έκδοση βίζας μετά από την επιτυχή διοργάνωση του Champions League στην Μόσχα. “Οι Ρωσικές αρχές πραγματοποίησαν […]

Ο όμιλος ξενοδοχείων InterContinental (IHG) κάλεσε τις Ρωσικές αρχές να χαλαρώσουν τους περιορισμούς στην έκδοση βίζας μετά από την επιτυχή διοργάνωση του Champions League στην Μόσχα. “Οι Ρωσικές αρχές πραγματοποίησαν εξαιρετική δουλειά στη γρήγορη διεκπεραίωση των αιτήσεων 50.000 Βρετανών φιλάθλων για έκδοση βίζας ώστε να<...> μπορέσουν αυτοί να παραβρεθούν εγκαίρως στην Μόσχα για τον τελικό», δήλωσε ο κ. Robin Wicks, Διευθύνων Σύμβουλος της IHG για την ηπειρωτική Ευρώπη.

«Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει», συνέχισε ο κ. Wicks. «Ωστόσο, η διαδικασία έκδοσης βίζας στη Ρωσία είναι αρκετά αργή και αυτό έχει άμεσες συνέπειες στον τουρισμό. Με την υιοθέτηση παρόμοιων μέτρων όπως αυτά που χρησιμοποιήθηκαν για τους φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι, ο ρυθμός της τουριστικής κίνησης μπορεί να αυξηθεί κατά πολύ», πρόσθεσε ο κ. Wicks.

«Η ροή των επιβατών στα διεθνή αεροδρόμια της Μόσχας είναι αρκετά μεγάλη. Από τα 19 εκατομμύρια το 2002 ο αριθμός έφτασε τα 33 εκατομμύρια το 2006 και η σχεδιασμένη επέκταση του αεροδρομίου θα αυξήσει τη χωρητικότητα σε πάνω από 85 εκατομμύρια μέχρι το 2012. Ο άρση των περιορισμών έκδοσης βίζας στην Ρωσία και η είσοδος αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους θα βοηθήσει την αύξηση αυτή. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να γίνει αυτό», κατέληξε ο κ. Wicks.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024