Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος Τουρισμός3ο παγκόσμιο συνέδριο της Ernst & Young για τη ναυτιλία
Έναρξη εργασιών

3ο παγκόσμιο συνέδριο της Ernst & Young για τη ναυτιλία

Ξεκινούν σήμερα, Τετάρτη 28 Μαΐου, οι εργασίες του 3ου παγκόσμιου συνεδρίου της Ernst & Young για τη ναυτιλία(“2008 Shipping Industry Forum”), που πραγματοποιείται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Μεγάλη […]

Ξεκινούν σήμερα, Τετάρτη 28 Μαΐου, οι εργασίες του 3ου παγκόσμιου συνεδρίου της Ernst & Young για τη ναυτιλία<...>(“2008 Shipping Industry Forum”), που πραγματοποιείται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Το ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο της Ernst & Young έχει γίνει πλέον παράδοση στο χώρο της παγκόσμιας ναυτιλίας, καθώς αποτελεί πόλο έλξης κορυφαίων εκπροσώπων και στελεχών του χώρου από όλο τον κόσμο. Το συνέδριο αποσκοπεί στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των συνέδρων αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις και προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος όπως και στη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για θέματα του ενδιαφέροντός τους.

Ενδεικτικά, αξίζει να αναφερθεί ότι φέτος το σώμα των συνέδρων συγκροτείται από στελέχη ναυτιλιακών ομίλων και εταιριών από τις Η.Π.Α., το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Δανία, τον Καναδά, τη Νορβηγία, τη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία και φυσικά από τη διοργανώτρια χώρα, την Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024