Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕγκαίνια νέας γραμμής Innsbruck – Καλαμάτα
Ideal Tours

Εγκαίνια νέας γραμμής Innsbruck – Καλαμάτα

Πιο κοντά φέρνει την Αυστρία με την Νότια Πελοπόννησο ο Αυστριακός tour operator Ideal Tours, εγκαινιάζοντας τη γραμμή Innsbruck – Καλαμάτα. Την Παρασκευή 16 Μαΐου 2008, σε συνέντευξη τύπου στο […]

Πιο κοντά φέρνει την Αυστρία με την Νότια Πελοπόννησο ο Αυστριακός tour operator Ideal Tours, εγκαινιάζοντας τη γραμμή Innsbruck – Καλαμάτα. Την Παρασκευή 16 Μαΐου 2008, σε συνέντευξη τύπου στο Innsbruck, σε συνεργασία<...>με τον ΕΟΤ Αυστρίας, επ΄ευκαιρία των 30 ετών από την ίδρυση της Ideal, επισημάνθηκε η ανοδική πορεία της εταιρίας, η οποία επικεντρώνει το καλοκαιρινό της πρόγραμμα σε ελληνικούς προορισμούς, όπως Κεφαλλονιά, Λευκάδα – Ήπειρο και τη νέα γραμμή Innsbruck – Καλαμάτα.

“Πρόκειται για τον πρώτο διοργανωτή ταξιδίων της Αυστρίας, που περιλαμβάνει στο πρόγραμμα του τη νότια Πελοπόννησο, γεγονός που συμβάλλει στην αύξηση των τουριστών προς τη χώρα μας και υπογραμμίζει το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον των Αυστριακών για την Ελλάδα”, όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι του ΕΟΤ Αυστρίας κ. Παναγιώτης Σκορδάς και κ. Ιωάννης Ραφαλιάς.

Η σύνδεση Innsbruck – Καλαμάτα ξεκίνησε στις 18 Μαΐου και πραγματοποιείται κάθε Κυριακή με αεροσκάφος της Austrian Arrows (Austrian Airlines Group). H δυτική Αυστρία συνδέεται απευθείας πλέον με 8 συνολικά ελληνικούς προορισμούς (Καλαμάτα, Κεφαλλονιά, Λευκάδα-Ήπειρο, Κρήτη, Κέρκυρα, Ρόδο, Κω και Νάξο).

«Εξελισσόμαστε όλο και περισσότερο σε ειδικό για την Ελλάδα Tour Operator» τόνισε στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου η Διευθύντρια της Ideal Tours, κα. Susanne Neuhauser, επισημαίνοντας το αυξανόμενο ενδιαφέρον των Αυστριακών για ελληνικούς προορισμούς και ιδιαίτερα για νέους και αυθεντικούς, όπως η Καλαμάτα.

Για τους Τυρολέζους (Δυτική Αυστρία), η Ελλάδα έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις, λαμβάνοντας, όπως χαρακτηριστικά ελέχθη, το χρυσό μετάλλιο, ενώ ακολουθούν Ιταλία, Κροατία, Αίγυπτος και Τουρκία.

Ο εκπρόσωπος της Austrian Arrows, κ. Harald Huber, επεσήμανε τη σημασία της νέας αεροπορικής σύνδεσης Innsbruck – Καλαμάτας, καθώς πρόκειται για τη μοναδική πτήση από αυστριακό αεροδρόμιο προς τη νότια Πελοπόννησο. «Μιά ακόμη περιοχή αυθεντικής Ελλάδας, προστίθεται στο πρόγραμμα μας» τόνισε.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι η Ideal Tours, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος, εξετάζει το ενδεχόμενο συνεργασίας της με άλλους αυστριακούς διοργανωτές για την επέκταση του προγράμματος προς την νότια Πελοπόννησο (αεροδρόμιο Καλαμάτας), με σύνδεση και από τη Βιέννη το προσεχές έτος.

“Η επιτυχημένη πορεία των κρατήσεων για την αεροπορική σύνδεση Αυστρίας – νοτίου Πελοποννήσου, οφείλεται στην άρτια παρουσία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας και ιδιωτικών τουριστικών φορέων της περιοχής στις τουριστικές εκθέσεις Βιέννης και Innsbruck, στην ενεργή δραστηριοποίηση τους με φιλοξενίες αποστολών δημοσιογράφων και πρακτόρων και στην άψογη συνεργασία με το Γραφείο του ΕΟΤ Αυστρίας”, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΕΟΤ Αυστρίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024