Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣυνεχίζονται τα προβλήματα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου με τους VIP τουρίστες

Συνεχίζονται τα προβλήματα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου με τους VIP τουρίστες

Τέλος φαίνεται να μην έχει η υπόθεση με τους VIP τουρίστες, που επισκέπτονται το νησί της Κρήτης και επιθυμούν να μετακινηθούν με κάποια λιμουζίνα, αφού τα προβλήματα και οι αντιδράσεις […]

Τέλος φαίνεται να μην έχει η υπόθεση με τους VIP τουρίστες, που επισκέπτονται το νησί της Κρήτης και επιθυμούν να μετακινηθούν με κάποια λιμουζίνα, αφού τα προβλήματα και οι αντιδράσεις από την πλευρά των οδηγών ταξί<...>οξύνονται μέρα με τη μέρα, προκαλώντας θερμά επεισόδια και μάλιστα μπροστά στα μάτια όλων των επισκεπτών του αεροδρομίου.

Πριν λίγες μέρες ακόμη ένα επεισόδιο έλαβε χώρα στο διεθνή αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης “Ν. Καζαντζάκης”, όταν ένας αμερικάνος επισκέπτης του νησιού θέλησε να μετακινηθεί προς το ξενοδοχείο του με λιμουζίνα και όχι με ταξί. Η αντίδραση των οδηγών ταξί ήταν μεγάλη, ενώ ο τουρίστας έμεινε έκπληκτος από το όλο περιστατικό, μην μπορώντας να κρύψει την απογοήτευση του, αλλά και τον εκνευρισμό του.

Όπως προειδοποιούν τα γραφεία πολυτελούς τουρισμού, ενόψει της τρέχουσας θερινής περιόδου, πολλά είναι τα σημαίνοντα πρόσωπα, που θα επισκεφτούν την Ελλάδα και ειδικότερα την Κρήτη, και για αυτό πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα από την Πολιτεία, ώστε να προστατευτεί η εικόνα της χώρας, αλλά και το τουριστικό της προιόν. Μάλιστα, επισημαίνουν, πως αν δεν δοθούν έγκαιρα οι ανάλογες εγγυήσεις εγγράφως, θα αναγκαστούν να ενημερώσουν τους συνεργάτες τους στο εξωτερικό πως η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να δεχθεί VIP τουρισμό, διότι “δεν είμεθα ακόμη ώριμοι και δεν μπορούμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που θέτουν ως όρο αυτά τα πρόσωπα, προκειμένου να επισκεφτούν την Ελλάδα”.

Στη περίπτωση αυτή, οι συγκεκριμένοι VIP τουρίστες θα στραφούν σε άλλους τουριστικούς προορισμούς, όπου δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το είδος και το επίπεδο των πολυτελών υπηρεσιών, που ζητούν και πληρώνουν, γεγονός όμως που δεν συμφέρει κάνεναν, ούτε τα γραφεία πολυτελούς τουρισμού, ούτε τους οδηγούς ταξί (αφού σε καμία περίπτωση τα άτομα αυτά δεν θα επέλεγαν για τις μετακινήσεις τους τα ταξί), και βεβαίως ούτε τον ελληνικό τουρισμό!

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024