Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕΕΑ: “Αναταράξεις” προκάλεσε το πάγωμα τιμών της Blue Star Ferries
Ένωση Επιχειρήσεων Ακτοπλοΐας

ΕΕΑ: “Αναταράξεις” προκάλεσε το πάγωμα τιμών της Blue Star Ferries

Οι ακτοπλοϊκές εταιρίες έκπληκτες πληροφορήθηκαν την ανακοίνωση της Blue Star Ferries για το πάγωμα των τιμών, διότι η δήλωση αυτή υπό τις σημερινές συνθήκες αποτελεί βολή κατά των υπολοίπων εταιριών, καθώς υποβαθμίζει την πραγματική διάσταση του προβλήματος, το οποίο απειλεί τις ακτοπλοϊκές εταιρίες…

Οι ακτοπλοϊκές εταιρίες έκπληκτες πληροφορήθηκαν την ανακοίνωση της Blue Star Ferries για το πάγωμα των τιμών, διότι η δήλωση αυτή υπό τις σημερινές συνθήκες αποτελεί βολή κατά των υπολοίπων εταιριών, καθώς υποβαθμίζει<...>την πραγματική διάσταση του προβλήματος, το οποίο απειλεί τις ακτοπλοϊκές εταιρίες και την περαιτέρω συνέχιση της λειτουργίας τους.

Κατά τη χτεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Ε.Α. αφού επισημάνθησαν τα ανωτέρω ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ενώσεως κ. Μιχάλης Σακέλλης, Διευθύνων Σύμβουλος της Blue Star Ferries, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία και έγινε ομόφωνα αποδεκτή.

Το Δ.Σ. συνέχισε τις εργασίες του υπό την Προεδρία του Α΄ Αντιπροέδρου, κ. Αντώνη Αγαπητού, για τα φλέγοντα θέματα της ακτοπλοΐας και τους τρόπους αντιμετωπίσεως αυτών ενόψει των εξαιρετικά κρίσιμων συνθηκών, που επικρατούν από την συνεχιζομένη αύξηση των τιμών των καυσίμων και αποφάσισε να ζητήσει άμεση ακρόαση από τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής με θέμα την κατεπείγουσα αντιμετώπιση των προβλημάτων, που απειλούν την συνέχιση της λειτουργίας των ακτοπλοϊκών πλοίων ακόμα και κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Αποφασίστηκε επίσης η σύγκληση εκτάκτου Δ.Σ. για τις 30 Μαΐου 2008 με μόνο θέμα την εκλογή νέου Προεδρείου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024