Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Πυρκαγιά στην περιοχή Γέφυρα μεταξύ Θεσσαλονίκης - Ειδομένης

Δώρα Σγάρτσου - 30 Μάιος 2008, 00:00

Πυρκαγιά σε σημείο πλησίον της σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκη – Ειδομένη και κοντά στο σταθμό Γέφυρα, που βρίσκεται μεταξύ των σταθμών Αγχιάλου και Καστανά εκδηλώθηκε προχτές Τετάρτη, 28 Μαΐου 2008 στις 13:35. Από την τοπική<...>

γραμμή Θεσσαλονίκη – Ειδομένη διέρχονται καθημερινώς οι διεθνείς επιβατικές αμαξοστοιχίες 334 και 335, οι οποίες εκτελούν το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Βελιγράδι – Θεσσαλονίκη, ενώ κυκλοφορούν και εμπορικές αμαξοστοιχίες, τοπικές και διεθνείς.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Εξαιτίας του συμβάντος διακόπηκε η τροφοδοσία ηλεκτρικού ρεύματος σε όλο το τμήμα της διαδρομής, καθώς και η σιδηροδρομική κυκλοφορία, με συνέπεια την ακινητοποίηση στο σταθμό της Ειδομένης, στις 13:50, της διεθνούς αμαξοστοιχίας 335, που ξεκίνησε από το Βελιγράδι με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Η διεθνής αμαξοστοιχία θα εκτελούσε και το αντίστροφο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Βελιγράδι με προγραμματισμένη αναχώρηση στις 16:15.

Για αυτό το λόγο, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ κινητοποίησε λεωφορείο, με σκοπό να εκτελέσει το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Βελιγράδι μέχρι το σταθμό της Ειδομένης, αλλά και να παραλάβει τους επιβάτες με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη ώστε να τους μεταφέρει στον τελικό προορισμό τους.

Η σιδηροδρομική κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στις 16:40.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top