Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤην Swissport Hellas επιλέγει η WIND για τη διαφημιστική της προβολή
Swissport Hellas,WIND

Την Swissport Hellas επιλέγει η WIND για τη διαφημιστική της προβολή

Την Swissport Hellas, τον μεγαλύτερο ιδιωτικό φορέα επίγειας εξυπηρέτησης αεροπορικών εταιριών, εμπιστεύτηκε η WIND Hellas, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, για την «εναλλακτική» διαφημιστικήτης παρουσίαση. Η συνεργασία των […]

Την Swissport Hellas, τον μεγαλύτερο ιδιωτικό φορέα επίγειας εξυπηρέτησης αεροπορικών εταιριών, εμπιστεύτηκε η WIND Hellas, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, για την «εναλλακτική» διαφημιστική<...>της παρουσίαση.

Η συνεργασία των δύο αναγνωρισμένων εταιριών, η οποία ξεκίνησε πρόσφατα, προβλέπει την καθημερινή προβολή της WIND μέσω του σύγχρονου στόλου λεωφορείων της Swissport στα αεροδρόμια «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας, «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, «Διαγόρας» της Ρόδου και «Ι. Καποδίστριας» της Κέρκυρας. Επίσης, το branding της WIND θα λογοτυπήσει και επιλεγμένα μέρη που απαρτίζουν την εταιρική ενδυμασία της Swissport.

Διαφημιστική παρουσία της WIND Hellas θα υπάρχει και στο πρόσφατα ανακαινισμένο VIP Lounge της Swissport Hellas στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, το οποίο χρησιμοποιούν καθημερινά εκατοντάδες επιβάτες γνωστών αεροπορικών εταιριών όπως η Aegean, η Continental Airlines, η Cyprus Airways, η Delta Airlines, η Emirates Airlines, η Qatar Airways, η Swiss International, η THAI International και άλλες.

«Υποδεχόμαστε τη νέα μας συνεργασία, με ιδιαίτερη χαρά και πιστεύουμε ότι θα αποφέρει οφέλη και στις δύο εταιρίες» δήλωσε ο κ. Γιάννης Ζέρμας, Εμπορικός Διευθυντής της Swissport Hellas. «Τόσο η Swissport Hellas, όσο και η WIND Hellas οδηγούν τις εξελίξεις, έκαστη στον τομέα της. Είμαστε βέβαιοι ότι η Swissport Hellas, με τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρει σε πλήθος σημαντικών αεροπορικών εταιρειών και σε περισσότερα από έξι εκατομμύρια επιβατών ετησίως, θα καταστεί ένα ακόμα επιτυχημένο “επικοινωνιακό όχημα” για την προβολή ενός ολοκληρωμένου τηλεπικοινωνιακού φορέα, όπως είναι η WIND Hellas» πρόσθεσε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024