Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αναστάτωση από συναγερμό στο Heathrow

Θοδωρής Κουμέλης - 12 February 2001, 00:00

Απαγορεύθηκε για λόγους ασφαλείας από την αστυνομία η πρόσβαση στα τρία από τα τέσσερα 'terminals' του αεροδρομίου του Heathrow<.> το<...>

απόγευμα του Σαββάτου, ενώ εκκενώθηκε και ο πύργος ελέγχου του αεροδρομίου έπειτα από συναγερμό που ξέσπασε λόγω ενός ύποπτου αυτοκινήτου.

Η αστυνομία απομόνωσε τα Terminals 1, 2 και 3 και όλα τα οχήματα άμεσου δράσης, συμπεριλαμβανομένων των πυροσβεστικών οχημάτων και των ασθενοφόρων, τέθηκαν σε επιφυλακή.

Για 20 ολόκληρα λεπτά κανένα αεροσκάφος δεν μπορούσε να απογειωθεί ή να προσγειωθεί το πιο πολυσύχναστοι αεροδρόμιο του κόσμου, μέχρι η αστυνομία να λήξει τον συναγερμό.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε ότι πολλές πτήσεις καθυστέρησαν κατά 45 λεπτά, αν και όλες οι υπηρεσίες του αεροδρομίου υπολογιζόταν ότι θα βρίσκονται σε κανονική λειτουργία αργά τη νύχτα.

Εκπρόσωπος της Scotland Yard ανέφερε ότι ο συναγερμός ξέσπασε μετά από την ανακάλυψη ενός εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου στην περίμετρο του αεροδρομίου. Το αυτοκίνητο ελέγχθηκε και μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος χωρίς να δημιουργηθεί κάποιος κίνδυνος. Όλες οι ενέργειες που έγιναν από τη μεριά της αστυνομίας και των αρχών ασφαλείας του αεροδρομίου ήταν στο πλαίσιο των προβλεπόμενων μέτρων ασφάλειας του αεροδρομίου τόνισε η εκπρόσωπος της Scotland Yard.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top