Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑναστάτωση από συναγερμό στο Heathrow

Αναστάτωση από συναγερμό στο Heathrow

Απαγορεύθηκε για λόγους ασφαλείας από την αστυνομία η πρόσβαση στα τρία από τα τέσσερα ‘terminals’ του αεροδρομίου του Heathrow το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ εκκενώθηκε και ο πύργος ελέγχου του […]

Απαγορεύθηκε για λόγους ασφαλείας από την αστυνομία η πρόσβαση στα τρία από τα τέσσερα 'terminals' του αεροδρομίου του Heathrow<.> το<...> απόγευμα του Σαββάτου, ενώ εκκενώθηκε και ο πύργος ελέγχου του αεροδρομίου έπειτα από συναγερμό που ξέσπασε λόγω ενός ύποπτου αυτοκινήτου.

Η αστυνομία απομόνωσε τα Terminals 1, 2 και 3 και όλα τα οχήματα άμεσου δράσης, συμπεριλαμβανομένων των πυροσβεστικών οχημάτων και των ασθενοφόρων, τέθηκαν σε επιφυλακή.

Για 20 ολόκληρα λεπτά κανένα αεροσκάφος δεν μπορούσε να απογειωθεί ή να προσγειωθεί το πιο πολυσύχναστοι αεροδρόμιο του κόσμου, μέχρι η αστυνομία να λήξει τον συναγερμό.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε ότι πολλές πτήσεις καθυστέρησαν κατά 45 λεπτά, αν και όλες οι υπηρεσίες του αεροδρομίου υπολογιζόταν ότι θα βρίσκονται σε κανονική λειτουργία αργά τη νύχτα.

Εκπρόσωπος της Scotland Yard ανέφερε ότι ο συναγερμός ξέσπασε μετά από την ανακάλυψη ενός εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου στην περίμετρο του αεροδρομίου. Το αυτοκίνητο ελέγχθηκε και μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος χωρίς να δημιουργηθεί κάποιος κίνδυνος. Όλες οι ενέργειες που έγιναν από τη μεριά της αστυνομίας και των αρχών ασφαλείας του αεροδρομίου ήταν στο πλαίσιο των προβλεπόμενων μέτρων ασφάλειας του αεροδρομίου τόνισε η εκπρόσωπος της Scotland Yard.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024