Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕνημερωτικά σεμινάρια της Continental Airlines στο ΔΑΑ

Ενημερωτικά σεμινάρια της Continental Airlines στο ΔΑΑ

Η Continental Airlines, η 5η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία στον κόσμο, πραγματοποίησε 2 ενημερωτικά σεμινάρια στις 7 και 8 Μαΐου στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, που απευθύνονταν σε εκπροσώπους των μεγαλύτερωνελληνικών πρακτορείων. […]

Η Continental Airlines, η 5η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία στον κόσμο, πραγματοποίησε 2 ενημερωτικά σεμινάρια στις 7 και 8 Μαΐου στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, που απευθύνονταν σε εκπροσώπους των μεγαλύτερων<...>ελληνικών πρακτορείων.

Η Continental Airlines, στο πλαίσιο της υπόσχεσής της για πληρέστερη και πιο ποιοτική πληροφόρηση των ταξιδιωτικών πρακτόρων και εμπεριστατωμένη ενημέρωση σε θέματα που αφορούν στις υπηρεσίες και στις παροχές της, προχώρησε στην ολοκλήρωση του δεύτερου ενημερωτικού σεμιναρίου, στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση του συνεχώς αυξανόμενου ταξιδιωτικού κοινού προς τις ΗΠΑ. Στο σεμινάριο ομιλητές ήταν ο κ. Δημήτρης Καραγκιουλές, Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδος και η ομάδα Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της εταιρίας.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν 130 εκπρόσωποι από τα μεγαλύτερα ΙΑΤΑ πρακτορεία στην Αθήνα, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το προϊόν και τη λειτουργία της εταιρίας, προκειμένου να παρέχουν με τη σειρά τους στους πελάτες τους καλύτερες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Αναλυτικά, οι προσκεκλημένοι πληροφορηθήκαν για τις διακρίσεις που έχει λάβει η εταιρία με την εισαγωγή υπηρεσιών, όπως η πολυβραβευμένη BusinessFirst®, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να επωφεληθούν από την βιωματική εμπειρία της υψηλής ποιότητας των παροχών που προσφέρει η διακεκριμένη θέση. Ακόμα, ενημερώθηκαν για το εκτενές τοπικό και διεθνές της δίκτυο, καθώς και για τις άριστες συνδέσεις με άλλους δημοφιλείς προορισμούς στις Η.Π.Α. και τον Καναδά.

Ο κ. Δημήτρης Καραγκιουλές, Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδος της Continental, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την ανταπόκριση που είχαμε από τους αγαπητούς μας συνεργάτες, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτά τα δύο σημαντικά και εποικοδομητικά ενημερωτικά σεμινάρια. Η γραμμή Αθήνα-Νέα Υόρκη έχει εξελιχθεί σε άκρως ελκυστική και ανταγωνιστική, γεγονός που απαιτεί εμπεριστατωμένη γνώση των πρακτόρων σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τα διακριτά πλεονεκτήματα για τα οποία η Continental Airlines έχει ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του ανταγωνιστικού ελληνικού κοινού. Είμαστε προσηλωμένοι στην συνεχή ενημέρωση των ταξιδιωτικών πρακτόρων και θα συνεχίσουμε αυτού του είδους τις συνευρέσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να έχουν όλοι οι συνεργάτες μας την ευκαιρία να γνωρίσουν με λεπτομέρεια τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Continental».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024