Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΓραφεία και στην Ελλάδα εγκαινίασε η Booking.com

Γραφεία και στην Ελλάδα εγκαινίασε η Booking.com

Την λειτουργία γραφείων της και στην Ελλάδα ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες η εταιρία online κρατήσεων ξενοδοχείων, Booking.com. Το γραφείο στην Αθήνα ανεβάζει τον συνολικό αριθμό γραφείων της εταιρίαςπαγκοσμίως στα 20. […]

Την λειτουργία γραφείων της και στην Ελλάδα ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες η εταιρία online κρατήσεων ξενοδοχείων, Booking.com. Το γραφείο στην Αθήνα ανεβάζει τον συνολικό αριθμό γραφείων της εταιρίας<...>παγκοσμίως στα 20.

Η απόφαση για έναρξη λειτουργίας γραφείου στην Αθήνα πάρθηκε λόγω της μεγάλης ζήτησης των πελατών, τόσο από τις διεθνείς αγορές, όσο και από την τοπική αγορά της Ελλάδας. Έχοντας εξασφαλισμένες συνεργασίες με περισσότερα από 1.300 ξενοδοχεία, το νέο γραφείο της Booking.com στην Αθήνα έρχεται να ενισχύσει τις συνεργασίες της εταιρίας με τα ξενοδοχεία και τους συνεργάτες στην περιοχή.

Σχετικά ο Διευθυντής της Booking.com στην Ελλάδα, κ. Νίκος Σταθάτος, ανέφερε: “Πιστεύουμε, πως όντας η μεγαλύτερη εταιρία ηλεκτρονικών κρατήσεων ξενοδοχείων στην Ελλάδα, οφείλουμε όχι μόνο να βοηθάμε τους ξενοδόχους να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, αλλά να διευκολύνουμε περισσότερο τους καταναλωτές, που αναζητούν ένα ξενοδοχείο στην Ελλάδα, μέσω του Διαδικτύου. Η μεγάλη ανάπτυξη της Ελλάδας και της Κύπρου μας ώθησε να ανοίξουμε γραφείο στην Αθήνα και να αυξήσουμε τον αριθμό των μελών της ομάδας μας, ώστε να ενισχύσουμε τις σχέσεις μας και εδώ με τους ξενοδόχους”. Σημειώνεται πως ο κ. Σταθάτος, που θα υποστηρίζεται από μια τοπική ομάδα διευθυντικών στελεχών, έχει εργαστεί για πέντε χρόνια στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στο `Αμστερνταμ.

Με περισσότερους από 20 εκατ. επισκέπτες το μήνα και εκατοντάδες άτομα προσωπικό στο κόσμο, η Booking.com είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες της Ευρώπης στο χώρο των ηλεκτρονικών κρατήσεων ξενοδοχείων.

Η εταιρία Booking.com προσφέρει δωμάτια σε περισσότερα από 40.000 ξενοδοχεία, ενώ διαθέτει 20 γραφεία στον κόσμο: στο `Αμστερνταμ, στην Αθήνα, στη Βαρκελώνη, στο Βερολίνο, στο Κέιμπριτζ, στο Κέιπ Τάουν, στο Ντουμπάι, στο Δουβλίνο, στο Λονδίνο, στη Λουλέ, στη Λυόν, στο Μόναχο, στη Νέα Υόρκη, στο Παρίσι, στη Ρώμη, στο Σαν Φραντσίσκο, στη Σιγκαπούρη, στη Στοκχόλμη, στη Βιέννη και στη Βαρσοβία. Το 2007 πούλησε 19 εκατ. δωμάτια ξενοδοχείων, πετυχαίνοντας ετήσια αύξηση, της τάξης του 82%.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024