Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Πράσινες πρακτικές εφαρμόζουν τα Classical Hotels

Δώρα Σγάρτσου - 05 Ιούνιος 2008, 00:00

«Πράσινες Ενέργειες» πραγματοποιεί, στο πλαίσιο της GreenPolicy, ο όμιλος Δασκαλαντωνάκη στα Classical Hotels, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του περιβάλλοντος. Με αυτήν την «πράσινη» πολιτική ο όμιλος αποδεικνύει<...>

για μια ακόμη φορά έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία του, συμμετέχοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος με δύο σημαντικά και πρωτοποριακά προγράμματα.

Πρώτη «πράσινη ενέργεια» στα Classical Hotels του Ομίλου Δασκαλαντωνάκη είναι η συμπαραγωγή ρεύματος, που θα πραγματοποιείται με τη βοήθεια φυσικού αερίου, αλλά και με διαδικασία απορρόφησης της ψύξης με ειδικούς απορροφητές.
Η πράσινη πολιτική του ομίλου αντικατοπτρίζεται και στην υιοθέτηση ενός πιο εξελιγμένου συστήματος ανακύκλωσης. Το νέο αυτό σύστημα ανακύκλωσης δεν θα περιορίζεται μόνο στους χώρους συγκέντρωσης απορριμμάτων - κάτι που εδώ και χρόνια εφαρμόζεται στα Classical Hotels με το διαχωρισμό απορριμμάτων σε ειδικούς κάδους για χαρτί, γυαλί και πλαστικό. Η διοίκηση των Classical Hotels στοχεύει σε μια ολοκληρωμένη και πραγματική ανακύκλωση, όπου θα υπάρχει διαχωρισμός απορριμμάτων σε όλους τους χώρους των ξενοδοχείων. Έτσι, καλάθια ανακύκλωσης τριών κατηγοριών θα τοποθετηθούν σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους ακόμα και στα δωμάτια των ξενοδοχείων.

Οι ενέργειες του ομίλου αποκαλύπτουν πραγματικό σεβασμό στο περιβάλλον στοχεύοντας παράλληλα στην αφύπνιση της περιβαλλοντικής συνείδησης των πελατών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top