Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣεμινάρια για την Ένωση Ξενοδόχων Ρωσίας από το Alpine Center

Σεμινάρια για την Ένωση Ξενοδόχων Ρωσίας από το Alpine Center

Το Alpine Center,η Ελβετική Σχολή Ξενοδοχειακής και Τουριστικής Διοίκησης, σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εκπαίδευσης (GEA) Ελβετίας επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους στη γρήγορα αναπτυσσόμενηΈνωση Ξενοδόχων Ρωσίας. Μέλη της διακεκριμένης […]

Το Alpine Center,η Ελβετική Σχολή Ξενοδοχειακής και Τουριστικής Διοίκησης, σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εκπαίδευσης (GEA) Ελβετίας επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους στη γρήγορα αναπτυσσόμενη<...>Ένωση Ξενοδόχων Ρωσίας. Μέλη της διακεκριμένης αυτής ένωσης, συμπεριλαμβανομένων αντιπροσώπων της Ρωσίας (το Ευρωπαϊκό μέρος της Ρωσίας, τα Ουράλια και τη Σιβηρία), Ουκρανίας, Λευκορωσίας και άλλων γειτονικών χωρών, θα παρακολουθήσουν ένα εβδομαδιαίο σεμινάριο με θέμα “Τάσεις στη Τουριστική Βιομηχανία”.

Ο Διευθυντής Λειτουργιών, ο εξειδικευμένος καθηγητής Διοίκησης Ξενοδοχείων και ο Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Alpine Center, θα παραδώσουν σεμινάρια πάνω στα ακόλουθα θέματα: Global trends: analysis of key drivers of change, Yield management, και Hotel marketing trends.

Το τμήμα Συνεδρίων & Εκδηλώσεων του Alpine Center έχει οργανώσει ένα πολύ ελκυστικό πρόγραμμα για τους συμμετέχοντες που θα περιλαμβάνει επίσκεψη σε αρχαιολογικούς χώρους, όπως η Ακρόπολη, το Σούνιο και το Αρχαιολογικό Μουσείο, δείπνο σε παραδοσιακές ελληνικές ταβέρνες με εντυπωσιακή θέα και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, σε τοπικά ξενοδοχεία και επίσημο γεύμα, διοργανωμένο από έναν ιδιοκτήτη ξενοδοχείου, απόφοιτο του Alpine Center.

Την ομάδα των επισκεπτών θα καλωσορίσει ο Δήμαρχος των Δελφών. Η διαμονή θα ολοκληρωθεί με ένα επίσημο δείπνο στο οποίο ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΤΕ, κ. Γεώργιος Δρακόπουλος θα μιλήσει για το ρόλο του ΣΕΤΕ στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας του ελληνικού τουρισμού, τονίζοντας τη σημασία της τουριστικής εκπαίδευσης η οποία έχει αρχίσει να αποτελεί ένα “τουριστικό προϊόν”, που επιλέγουν πολλοί νέοι και νέες από τη Ρωσία. Το Alpine Center κάθε χρόνο καλωσορίζει μεγάλο αριθμό Ρώσων σπουδαστών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024