Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

10 χρόνια Γαλάζιες Σημαίες για τον όμιλο Aldemar

Δώρα Σγάρτσου - 06 Ιούνιος 2008, 00:00

Για 10η συνεχή χρονιά βραβεύονται οι ακτές των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων του ομίλου Aldemar με τη διάκριση της Γαλάζιας Σημαίας. Οι ακτές που βραβεύτηκαν αφορούν<...>

στις:

  • Παραλία Καβουράκια στη Ρόδο
  • Παραλία Σκαφιδιάς στο νομό Ηλείας
  • Παραλία Αγ. Γεωργίου 1 στη Χερσόνησο της Κρήτης
  • Παραλία Αγ. Γεωργίου 3 στη Χερσόνησο της Κρήτης

Με τη διάκριση των τεσσάρων γαλάζιων σημαιών, η Aldemar πιστοποιείται ως προς την τήρηση 29 κριτηρίων που αφορούν τόσο στην ποιότητα ακτών και θαλασσών, καθώς και στην ασφάλεια όσων τις επισκέπτονται. Η “Γαλάζια Σημαία”, σύμβολο ποιότητας σε περισσότερες από 40 χώρες σήμερα, απονέμεται με αυστηρά κριτήρια σε οργανωμένες ακτές και μαρίνες που διαχειρίζονται παράκτιοι Δήμοι, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και άλλοι φορείς. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ελλάδα κατέκτησε φέτος τη δεύτερη θέση στη λίστα των χωρών με τις περισσότερες γαλάζιες σημαίες για παραλίες.

Η απόκτηση της γαλάζιας σημαίας αποτελεί μέρος του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Mare Verde», ένα σύγχρονο πρόγραμμα με άξονα το περιβάλλον και τον άνθρωπο το οποίο εισήγαγε η εταιρία το 2000. Το πρόγραμμα αυτό επιβραβεύει τις συνεχόμενες προσπάθειες της Aldemar, που στόχο έχουν τη φιλική προς το περιβάλλον ανάπτυξη που διέπει την επιχειρηματική της δραστηριότητα. Ταυτόχρονα, αποτελεί σημείο αναφοράς και κορμό ανάπτυξης της εταιρείας ενώ για τα χρόνια που ακολουθούν αναμένεται μεγαλύτερη εμβάθυνση σε θέματα τόσο περιβάλλοντος, όσο και εκπαίδευσης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top