Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίες10 χρόνια Γαλάζιες Σημαίες για τον όμιλο Aldemar

10 χρόνια Γαλάζιες Σημαίες για τον όμιλο Aldemar

Για 10η συνεχή χρονιά βραβεύονται οι ακτές των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων του ομίλου Aldemar με τη διάκριση της Γαλάζιας Σημαίας. Οι ακτές που βραβεύτηκαν αφορούνστις: Παραλία Καβουράκια στη Ρόδο Παραλία Σκαφιδιάς […]

Για 10η συνεχή χρονιά βραβεύονται οι ακτές των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων του ομίλου Aldemar με τη διάκριση της Γαλάζιας Σημαίας. Οι ακτές που βραβεύτηκαν αφορούν<...>στις:

  • Παραλία Καβουράκια στη Ρόδο
  • Παραλία Σκαφιδιάς στο νομό Ηλείας
  • Παραλία Αγ. Γεωργίου 1 στη Χερσόνησο της Κρήτης
  • Παραλία Αγ. Γεωργίου 3 στη Χερσόνησο της Κρήτης

Με τη διάκριση των τεσσάρων γαλάζιων σημαιών, η Aldemar πιστοποιείται ως προς την τήρηση 29 κριτηρίων που αφορούν τόσο στην ποιότητα ακτών και θαλασσών, καθώς και στην ασφάλεια όσων τις επισκέπτονται. Η “Γαλάζια Σημαία”, σύμβολο ποιότητας σε περισσότερες από 40 χώρες σήμερα, απονέμεται με αυστηρά κριτήρια σε οργανωμένες ακτές και μαρίνες που διαχειρίζονται παράκτιοι Δήμοι, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και άλλοι φορείς. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ελλάδα κατέκτησε φέτος τη δεύτερη θέση στη λίστα των χωρών με τις περισσότερες γαλάζιες σημαίες για παραλίες.

Η απόκτηση της γαλάζιας σημαίας αποτελεί μέρος του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Mare Verde», ένα σύγχρονο πρόγραμμα με άξονα το περιβάλλον και τον άνθρωπο το οποίο εισήγαγε η εταιρία το 2000. Το πρόγραμμα αυτό επιβραβεύει τις συνεχόμενες προσπάθειες της Aldemar, που στόχο έχουν τη φιλική προς το περιβάλλον ανάπτυξη που διέπει την επιχειρηματική της δραστηριότητα. Ταυτόχρονα, αποτελεί σημείο αναφοράς και κορμό ανάπτυξης της εταιρείας ενώ για τα χρόνια που ακολουθούν αναμένεται μεγαλύτερη εμβάθυνση σε θέματα τόσο περιβάλλοντος, όσο και εκπαίδευσης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024