Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Το BBC World News προβάλλει την Κύπρο

Δώρα Σγάρτσου - 09 June 2008, 00:00

Η ομάδα της εκπομπής «Fast Track» του BBC World News, φθάνει σύντομα στην Κύπρο για την παραγωγή και προβολή ενός νέου ειδικού προγράμματος / αφιερώματος για τον κυπριακό τουρισμό. Η εν λόγω πρωτοβουλία εντάσσεται<...>

στο πλαίσιο της συμφωνίας συνεργασίας που ανανέωσαν πρόσφατα ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων και το BBC World News, με την οποία το έγκριτο ειδησεογραφικό κανάλι καθίσταται και πάλι επίσημος χορηγός επικοινωνίας του ΠΑΣΥΞΕ.

Η ανανέωση της συνεργασίας υπεγράφη στις 27 Μαΐου 2008, στο περιθώριο των εργασιών της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΠΑΣΥΞΕ, από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων, κ. Χάρη Λοϊζίδη, και την Travel Distribution Director του BBC World, κα Ζήνα Νεοφύτου.

Ο κ. Λοϊζίδης χαρακτήρισε την ανανέωση της συμφωνίας «σημαντική εξέλιξη τόσο για το Σύνδεσμο όσο και για την τουριστική Κύπρο γενικότερα». Η κα Νεοφύτου εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι το BBC World καθίσταται εκ νέου επίσημος χορηγός επικοινωνίας του ΠΑΣΥΞΕ, τονίζοντας ότι η συνεργασία αυτή θα είναι επωφελής και για τα δύο μέρη. Η τουριστική βιομηχανία, σημείωσε η κα Νεοφύτου, «είναι εξαιρετικά σημαντική για μας και η ανανέωση αυτής της συνεργασίας ενισχύει τη θέση μας σ’ αυτή την αναπτυσσόμενη αγορά».

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top