Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΔυναμική είσοδος της ARVAL στην ελληνική αγορά

Δυναμική είσοδος της ARVAL στην ελληνική αγορά

Η ARVAL, γαλλική πολυεθνική εταιρία μακροχρόνιας μίσθωσης εταιρικών οχημάτων και διαχείρισης εταιρικού στόλου, έχει εισέλθει δυναμικά στην ελληνική αγορά για να προσφέρει νέες εξελιγμένες υπηρεσίες. Η ARVAL ανήκειστον όμιλο BNP […]

Η ARVAL, γαλλική πολυεθνική εταιρία μακροχρόνιας μίσθωσης εταιρικών οχημάτων και διαχείρισης εταιρικού στόλου, έχει εισέλθει δυναμικά στην ελληνική αγορά για να προσφέρει νέες εξελιγμένες υπηρεσίες. Η ARVAL ανήκει<...>στον όμιλο BNP Paribas, το μεγαλύτερο τραπεζικό οργανισμό στην Ευρωζώνη και τρίτο παγκοσμίως, με παρουσία σε περισσότερες από 85 χώρες.

Η ARVAL είναι η δεύτερη σε μέγεθος εταιρία μακροχρόνιας μίσθωσης στην Ευρώπη με 623.000 συνολικό αριθμό διαχειριζόμενων οχημάτων σε 23 χώρες, ενώ, παράλληλα, έχει παρουσία και σε 39 χώρες σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1989, με αποκλειστική δραστηριότητα στον τομέα της Χρονομίσθωσης οχημάτων με 22 θυγατρικές εταιρίες & 17 συνεργασίες.

Η φιλοσοφία της ARVAL, όπως επισημαίνει σε σχετική της ανακοίνωση, στηρίζεται σε 3 βασικούς άξονες, την ταχύτητα, την ακρίβεια και την αξιοπιστία, κάτι που γίνεται πράξη στην καθημερινότητα μέσα από την κάλυψη των αναγκών του πελατολογίου της. Η ARVAL δεσμεύεται να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών της, ξεπερνώντας τις προσδοκίες τους και παρέχοντας διαρκώς κορυφαίες υπηρεσίες. Δίνει αποτελεσματικές και καινοτόμες λύσεις και αφουγκράζεται τις μελλοντικές τους ανάγκες και τις εξελίξεις στο σύνολο της αυτοκίνησης. Επιδιώκει τη δημιουργία μιας αμοιβαίας σχέσης εμπιστοσύνης και εφαρμόζει διαδικασίες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αναζητώντας τη βιώσιμη, διαρκή και με σεβασμό στο περιβάλλον ανάπτυξη.

Οι βασικές υπηρεσίες περιλαμβάνουν τη μακροχρόνια μίσθωση οχημάτων και τη διαχείριση στόλου. Επιπλέον υπηρεσίες είναι η υπηρεσία οδικής βοήθειας, η ασφάλιση οχήματος, η υπηρεσία αντικατάστασης ελαστικών, η υπηρεσία συντήρησης και επισκευής, η παραλαβή και παράδοση οχήματος και υπηρεσίες μίσθωσης οχημάτων μικρής διάρκειας. Οι παραπάνω υπηρεσίες σύντομα θα πλαισιωθούν από σύστημα διαχείρισης καυσίμων, σύστημα ηλεκτρονικών αναφορών, τηλε-έλεγχο οχήματος και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024