Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο πρώτο ξενοδοχείο Indigo ανοίγει στο Λονδίνο

Το πρώτο ξενοδοχείο Indigo ανοίγει στο Λονδίνο

Το InterContinental Hotels Group ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο του brand Hotel Indigo εκτός Αμερικής στο Λονδίνο. Το ξενοδοχείο Indigo London Paddington προβλέπεται ν`ανοίξει στο τέλος του καλοκαιριού και διαθέτει 64 […]

Το InterContinental Hotels Group ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο του brand Hotel Indigo εκτός Αμερικής στο Λονδίνο. Το ξενοδοχείο Indigo London Paddington προβλέπεται ν`ανοίξει στο τέλος του καλοκαιριού και διαθέτει 64 δωμάτια. Είναι το πρώτο<...>από μια σειρά ξενοδοχείων Indigo που σχεδιάζεται να λειτουργήσουν στην Αγγλική πρωτεύουσα. Το ξενοδοχείο θα βρίσκεται πολύ κοντά στο σταθμό Paddington.

Τα ξενοδοχεία του brand Indigo έχουν δημιουργηθεί για τους πελάτες που ψάχνουν ξενοδοχεία με έντονο το στοιχείο του design ως εναλλακτική στα παραδοσιακά ξενοδοχεία, χωρίς όμως να θυσιάζουν τις ανέσεις και σύγχρονες τεχνολογίες που απαιτούν οι σημερινοί ταξιδιώτες. Τα boutique ξενοδοχεία Indigo ξεκίνησαν το 2004 στην Αμερική, όπου λειτουργούν αυτή τη στιγμή 14 μονάδες, ενώ υπάρχουν σχέδια για ακόμα 54.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024