Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέες συνεργασίες της FCm Travel Solutions σε Ελλάδα και Κύπρο

Θοδωρής Κουμέλης - 12 Ιούνιος 2008, 00:00

Νέες συμφωνίες συνεργασίας με καθιερωμένες ταξιδιωτικές επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο ανακοίνωσε η εταιρία διαχείρισης επαγγελματικών ταξιδιών FCm Travel Solutions, στο πλαίσιο της πολιτικής στρατηγικής, που ακολουθεί<...>

για επέκταση στην Ευρώπη.

Στην Κύπρο, η FCm συνεργάζεται με την Amathus Travel Ltd, μια από τις εξειδικευμένες επιχειρήσεις επαγγελματικών ταξιδίων και αναψυχής του νησιού. Η Amathus Travel Ltd ιδρύθηκε το 1947, είναι θυγατρική της Amathus Public Ltd και ανήκει στον Όμιλο Lanitis, που δραστηριοποιείται σε ποικίλους τομείς, όπως αυτούς της αεροπορίας, των ταξιδίων, του τουρισμού, της ναυτιλίας, της μεταφοράς εμπορευμάτων και της ιδιοκτησίας και διαχείρισης ξενοδοχείων.

Τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στην Λευκωσία, απασχολεί 85 άτομα προσωπικό και λειτουργεί τέσσερα επιχειρηματικά κέντρα ταξιδίων σε μεγάλες πόλεις του νησιού. Οι ετήσιες πωλήσεις της ξεπερνούν τα 23 εκατ. ευρώ.

Στην Ελλάδα, η FCm συνεργάζεται με την Amathus Hellas SA, που είναι επίσης θυγατρική της Amathus Public Ltd. Η Amathus Hellas SA ιδρύθηκε το 1998 και θεωρείται ένας δυνατός παίχτης στην αγορά. Η εταιρία εδρεύει στην Αθήνα με δύο κέντρα ταξιδίων, ενώ καταγράφει ετήσιες πωλήσεις, μεγαλύτερες των  εκατ. ευρώ.

“Οι εταιρίες αυτές συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου στις χώρες τους, διότι είναι γνωστές για την ποιότητα των υπηρεσιών τους, αλλά και την εξατομικευμένη προσέγγιση των πελατών τους” σχολίασε ο Περιφερειακός Διευθυντής για Ευρώπη, Μέσαη Ανατολή και Αφρική της FCm, κ. Brian Donnelly.

“Επιλέξαμε τις εταιρίες αυτές”, πρόσθεσε “γιατί, όπως η FCm, έχουν μια πολύ ισχυρή και καθιερωμένη ταυτότητα. Ο όμιλος Lanitis είναι ένας μεγάλος παίχτης στον ταξιδιωτικό τομέα της περιοχής και παρέχει τα εχέγγυα οικονομικής σταθερότητας και διαπραγματευτικής ικανότητας για την επιτυχία των επιχειρήσεων του. Αντίστοιχα, η FCm είναι μέρος της Flight Centre Limited, μιας εκ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων ταξιδίων στον κόσμο.

Με την προσθήκη της Κύπρου και της Ελλάδας στο καθιερωμένο δίκτυο μας, που ήδη περιλαμβάνει γραφεία σε Μάλτα, Κροατία και Λιβύη, η FCm είναι πλέον ικανή να διαχειριστεί όλες τις δραστηριότητες εταιρικών ταξιδίων στην σημαντική αγορά της Μεσογείου”.

Η FCm σε Κύπρο και Ελλάδα προσφέρει εύρος υπηρεσιών σε θέματα επαγγελματικών ταξιδίων, όπως επίσης και εξειδικευμένα ταξίδια MICE, ενώ προσφέρει και υπηρεσίες διαχείρισης προορισμού, που περιλαμβάνουν διαχείριση εκδηλώσεων, ταξίδια κινήτρων και προγράμματα “team building”.

Η FCm Travel Solutions θυγατρική της Flight Center Limited με κεντρικά γραφεία στην Αυστραλία αναπτύσσει τις δραστηριότητες της μέσα από τα γραφεία που διαθέτει σε 49 χώρες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top