Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣε 24ωρη λειτουργία το κέντρο υποδοχής παραπόνων και καταγγελιών
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης - ΕΟΤ

Σε 24ωρη λειτουργία το κέντρο υποδοχής παραπόνων και καταγγελιών

Το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού έχει κατ’ επανάληψη τονίσει την ανάγκη θωράκισης του ελληνικού τουρισμού από πάσης φύσεως κακούς επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι επιμένουν στη λογική του γρήγορου και εύκολου κέρδους…

Το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού έχει κατ’ επανάληψη τονίσει την ανάγκη θωράκισης του ελληνικού τουρισμού από πάσης φύσεως κακούς επαγγελματίες του κλάδου<...>, οι οποίοι επιμένουν στη λογική του γρήγορου και εύκολου κέρδους. Αυτή η μικρή μερίδα δεν εκπροσωπεί ασφαλώς το πρόσωπο του σύγχρονου τουριστικού κλάδου, ο οποίος προσπαθεί για ακόμη ποιοτικότερες υπηρεσίες με σεβασμό στους ξένους και εγχώριους επισκέπτες.

Εν όψει της θερινής τουριστικής περιόδου, ο ΕΟΤ κρίνει σκόπιμο να επαναλάβει για ακόμα μία φορά την απόφασή του για άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση φαινομένων αισχροκέρδειας και κακής παροχής υπηρεσιών.

Γι αυτό τον λόγο άλλωστε, έχει δημιουργήσει δύο τετραψήφιους αριθμούς (1571 και 1572), οι οποίοι βρίσκονται ήδη σε λειτουργία και στους οποίους μπορεί να απευθυνθεί ο κάθε πολίτης που επιθυμεί να θέσει στη γνώση του ΕΟΤ τα παράπονα και τις καταγγελίες του. Το κέντρο υποδοχής παραπόνων και καταγγελιών λειτουργεί καθημερινά σε 24ωρη βάση. Ειδική ομάδα έμπειρων στελεχών του ΕΟΤ διερευνά την ακρίβεια των καταγγελιών και με επιτόπιους ελέγχους επιβάλλει τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

Ο ΕΟΤ, με τον τρόπο αυτό, καταδεικνύει τη μηδενική ανοχή του σε φαινόμενα και συμπεριφορές που βλάπτουν την αξιοπιστία του ελληνικού τουρισμού και ζημιώνουν την εικόνα της χώρας. Μίας χώρας φιλόξενης που ξέρει και μπορεί να χαρίζει μοναδικές εμπειρίες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024