Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠαρούσα για τρίτη χρονιά στην έκθεση City Break η ΕΤΟΑΑ
Εταιρία Τουριστικής & Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών

Παρούσα για τρίτη χρονιά στην έκθεση City Break η ΕΤΟΑΑ

Στην 3η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Πόλεων City Break Expo 2008 συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία η Εταιρία Τουριστικής & Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών (ΕΤΟΑΑ). Η μοναδική διεθνώς έκθεση για τα City Breaks έλαβε χώρα στο Βελιγράδι 9 και 10 Ιουνίου, ενώ το 2007 είχε διοργανωθεί…

Στην 3η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Πόλεων City Break Expo 2008 συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία η Εταιρία Τουριστικής & Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών (ΕΤΟΑΑ). Η μοναδική διεθνώς έκθεση για τα City Breaks έλαβε χώρα στο Βελιγράδι<...>9 και 10 Ιουνίου, ενώ το 2007 είχε διοργανωθεί, με μεγάλη επιτυχία και ευμενή σχόλια από συμμετέχοντες και επισκέπτες, στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της, τα στελέχη της ΕΤΟΑΑ πραγματοποίησαν συναντήσεις με εκπροσώπους αεροπορικών εταιριών, tour operators, εταιρίες ηλεκτρονικών κρατήσεων και διοργανωτές συνεδρίων, εταιρικών συναντήσεων και ταξιδιών κινήτρων με σκοπό την προώθηση του αναβαθμισμένου τουριστικού προϊόντος της Αθήνας και την παρουσίαση του πλούτου των επιλογών για την ανάπτυξη ελκυστικών τουριστικών πακέτων city break για την Αθήνα.

Ιδιαίτερη έμφαση, μεταξύ άλλων, δόθηκε στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Αθήνας όπως: το αναβαθμισμένο δίκτυο συγκοινωνιών της πόλης, το Νέο Μουσείο της Ακροπόλεως, η αύξηση των δρομολογίων από εταιρίες χαμηλού κόστους, η άμεση πρόσβαση από το ιστορικό κέντρο στο θαλάσσιο μέτωπο της Αθήνας και η ανάδειξη νέων πόλων τουριστικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της πόλης.

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων της ΕΤΟΑΑ και του γραφείου της Ολυμπιακής Αεροπορίας Βελιγραδίου, που είναι υπεύθυνο για τον τομέα Σερβίας και Μαυροβουνίου, με σκοπό την καλύτερη συνεργασία για την προώθηση της Αθήνας ως τουριστικού προορισμού.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης διενεργήθηκε πρωτογενής έρευνα στους tour operators με σκοπό την αποτύπωση της δυναμικής της Αθήνας στην αγορά των city breaks, την καταγραφή του ανταγωνισμού και την ανάδειξη των προκλήσεων για το άμεσο μέλλον. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα ενταχθούν στην ευρύτερη έρευνα, η οποία διενεργείται από την ΕΤΟΑΑ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουλίου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024