Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςEXPRO και CLEAN… απογειώνονται από το Δυτικό Αεροδρόμιο
15-18 Ιανουαρίου 2009

EXPRO και CLEAN… απογειώνονται από το Δυτικό Αεροδρόμιο

Μια νέα πορεία, πιο δυναμική και πιο σύγχρονη ξεκινούν οι διεθνείς εκθέσεις EXPRO και CLEAN από το 2009 για τον κλάδο του ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, την καθαριότητα και την […]

Μια νέα πορεία, πιο δυναμική και πιο σύγχρονη ξεκινούν οι διεθνείς εκθέσεις EXPRO και CLEAN από το 2009 για τον κλάδο του ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, την καθαριότητα και την υγιεινή. Στόχος η ακόμα καλύτερη<...>και αρτιότερη διοργάνωση των δύο εκθέσεων, με περισσότερες διευκολύνσεις και πλουσιότερη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, τόσο για τους εκθέτες, όσο και για τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της.

Έτσι, η 16η διεθνής έκθεση EXPRO 2009 Επαγγελματικού και Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού, καθώς και η 7η διεθνής έκθεση CLEAN 2009 Καθαρισμού, Υγιεινής και Απολύμανσης θα λειτουργήσουν μαζί στις 15-18 Ιανουαρίου 2009. Ως χώρος διοργάνωσης επελέγη η νέα σύγχρονη Ολυμπιακή Εγκατάσταση Ξιφασκίας στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του Εκθεσιακού αυτού χώρου και για τα οποία έγινε η επιλογή είναι:


  1. Η εύκολη πρόσβαση σ’ αυτόν, από πολλούς οδικούς άξονες.

  2. Η γειτνίαση του με πολλά ξενοδοχεία για την διευκόλυνση εκθετών και επισκεπτών.

  3. Όλος ο εκθεσιακός χώρος των 11.000 τ.μ. είναι σ’ ένα επίπεδο, κάτι που διευκολύνει εκθέτες και επισκέπτες.

  4. Οι εγκαταστάσεις είναι ολοκαίνουριες που διευκολύνει ουσιαστικά τους εκθέτες.

  5. Έχει PARKING απεριόριστου αριθμού θέσεων (χιλιάδων) για τη συνεχή ροή και διευκόλυνση ανά πάσα στιγμή χωρίς χρονικές καθυστερήσεις εκθετών και κυρίως επισκεπτών.


ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του πολυμετοχικού φορέα EXPRO A.E., κ. Κώστας Τσιγαρίδας «Είμαστε ένας εκθεσιακός φορέας με ταυτότητα πλέον στο διεθνές εκθεσιακό γίγνεσθαι κι αυτό μας επιφορτίζει με ευθύνες απέναντι σε εκθέτη και επισκέπτη για να προσφέρουμε σ’ αυτούς τις καλύτερες δυνατότητες και προϋποθέσεις που μπορεί να παρουσιάσει μια διεθνής έκθεση”.

“Στην έκθεσή μας”, προσθέτει ο κ. Τσιγαρίδας, “ο επισκέπτης, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, γνωρίζει ότι έρχεται να κάνει δουλειά με καθαρά επαγγελματικούς όρους, σχέσεις και συναλλαγές. Γι’ αυτό και έχουμε στελεχώσει την EXPRO A.Ε. με νέα στελέχη, έμπειρα και εξειδικευμένα που να μπορούν ν’ ανταποκριθούν στους νέους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η εταιρία μας».

ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Ως χρόνος διεξαγωγής των δύο Διεθνών Εκθέσεων EXPRO & CLEAN επελέγη η τρίτη εβδομάδα της νέας χρονιάς, αμέσως μετά τις γιορτές 15 – 18 Ιανουαρίου 2009, που διευκολύνει τους υποψήφιους επισκέπτες ξενοδόχους, επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων, από κάθε άποψη στην οργάνωση και ανάπτυξη της δραστηριότητάς τους.

ΟΙ ΕΚΘΕΤΕΣ

Μεγάλη είναι η ζήτηση από τώρα για τη συμμετοχή εκθετών στις δύο διεθνείς εκθέσεις 16η EXPRO και 7η CLEAN τον προσεχή Ιανουάριο του 2009 αναφέρει ο Αντιπρόεδρος της EXPRO A.E. κ. Λάμπρος Καπώνης. Ήδη το 40% των εκθετών των φετινών εκθέσεων του 2008 έχουν δηλώσει συμμετοχή για τις νέες εκθέσεις. Πρέπει εδώ να επισημανθεί ότι από τους 1.000 και πλέον εκθέτες, επιχειρηματίες, εμπόρους, παραγωγούς εισαγωγείς κ.λ.π. που έχουν παρουσιάσει προϊόντα τους μέσα από τις διεθνείς εκθέσεις EXPRO & CLEAN κατά το παρελθόν και περιοδικά, επανέρχονται σταθερά αν όχι κάθε χρόνο, ανάλογα με το πλάνο δραστηριότητας της κάθε εταιρίας και των νέων προϊόντων που έχει να παρουσιάσει. Όπως τονίζει ο κ. Τσιγαρίδας αυτό δείχνει την εμπιστοσύνη της αγοράς στις εκθέσεις EXPRO & CLEAN.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ CLEAN

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διεθνής έκθεση CLEAN, Καθαρισμού, Υγιεινής & Απολύμανσης, είναι η μοναδική που λειτουργεί στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Κι αυτό σε μια εποχή, όπου όλοι οι φορείς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, της Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης εντείνουν τις προσπάθειές τους για ένα περιβάλλον και χώρους διαμονής και εργασίας πιο οικολογικά, πιο υγιεινά, πιο καθαρά. Αυτός είναι και ένας σημαντικός λόγος που πληθαίνουν οι εκπρόσωποί τους χρόνο με το χρόνο, την επισκεψιμότητά τους στη διεθνή έκθεση CLEAN.

Από την πλευρά μάλιστα της EXPRO A.E. θα προσκληθούν όλοι οι φορείς της Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης της χώρας, ώστε να έχουν πλήρη και ουσιαστική ενημέρωση για όλα τα σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες που υπάρχουν στην ελληνική και διεθνή αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Στοχευμένη και αποτελεσματική θα είναι η μεγάλη διαφημιστική καμπάνια των δύο διεθνών εκθέσεων, μετά και την τεράστια εμπειρία των 15 χρόνων που έχει ο φορέας” όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση τους. Συγκεκριμένα, η διαφημιστική και ενημερωτική καμπάνια θα ξεδιπλωθεί κλιμακωτά από τώρα και όλους τους επόμενους μήνες μέχρι τον Ιανουάριο και θα αφορά:

  • Σποτ στους 30 (πανελλαδικά) σημαντικότερους ραδιοφωνικούς σταθμούς.
  • Σποτ σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανεθνικής εμβέλειας.
  • Συνεχή Δελτία Τύπου προς όλα τα ΜΜΕ.
  • Διαφημιστικές καταχωρήσεις σε κλαδικά έντυπα.
  • Συνεντεύξεις σε διάφορα ΜΜΕ.
  • Παρουσίαση κάθε δραστηριότητας, σχετικά με τις δύο εκθέσεις, μέσα από την επιτυχημένη εφημερίδα EXPRONEWS, που εκδίδει εδώ και 3 χρόνια η EXPRO Α.Ε. και αποστέλλεται σε 30.000 επαγγελματίες και επιχειρηματίες συνδρομητές, δωρεάν, σε όλη τη χώρα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024