Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΒιβλιογραφίαΠαρουσίαση βιβλίου “`Αγονη Γραμμή: Με τα μάτια των μικρών και τις λέξεις των μεγάλων”
Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής

Παρουσίαση βιβλίου “`Αγονη Γραμμή: Με τα μάτια των μικρών και τις λέξεις των μεγάλων”

«`Αγονη Γραμμή: Με τα μάτια των μικρών και τις λέξεις των μεγάλων» παρουσίασε την Τρίτη, 17 Ιουνίου, στο Μουσείο Μπενάκη ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & ΝησιωτικήςΠολιτικής, κ. Γιώργος Βουλγαράκης. […]

«`Αγονη Γραμμή: Με τα μάτια των μικρών και τις λέξεις των μεγάλων» παρουσίασε την Τρίτη, 17 Ιουνίου, στο Μουσείο Μπενάκη ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής<...>Πολιτικής, κ. Γιώργος Βουλγαράκης.

Το βιβλίο «ταξιδεύει» τους αναγνώστες στα νησιά του Αιγαίου Αρχιπελάγους, κυρίως της άγονης γραμμής μέσα από τις φωτογραφίες μικρών κατοίκων τους και τα κείμενα συγγραφέων, που επισκέφτηκαν γι’ αυτό τον λόγο τα νησιά, συνοδεύοντας την ομάδα της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Διάδραση», στην οποία ανήκει η πρωτοβουλία.

Στη παρουσίαση του βιβλίου παρευρέθησαν ο Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Πάνος Καμμένος, ο πρόεδρος της Διάδρασης, κ. Στέφανος Νόλλας, ο εκδότης της Athens Voice, κ. Φώτης Γεωργελές, η σκηνοθέτης Ελένη Αλεξανδράκη και οι συγγραφείς Μαρία Φακίνου και Θανάσης Χειμωνάς.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024