Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνΝέος Διευθυντής για το υποκατάστημα της Event Makers στη Θεσσαλονίκη

Νέος Διευθυντής για το υποκατάστημα της Event Makers στη Θεσσαλονίκη

Την θέση του Γενικού Διευθυντή του υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης της εταιρίας Event Makers ανέλαβε πρόσφατα ο κ. Γιώργος Σπυρόπουλος. Ο κ. Σπυρόπουλος ανυπομονεί για τις προκλήσεις που προσφέρει η νέα του […]

Την θέση του Γενικού Διευθυντή του υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης της εταιρίας Event Makers ανέλαβε πρόσφατα ο κ. Γιώργος Σπυρόπουλος. Ο κ. Σπυρόπουλος ανυπομονεί για τις προκλήσεις που προσφέρει η νέα του θέση και σχολιάζει<...>«η Θεσσαλονίκη και γενικότερα η Βόρεια Ελλάδα είναι μία ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή με απεριόριστες δυνατότητες στον τομέα του συνεδριακού τουρισμού και των ταξιδιών κινήτρου, τόσο σαν τόπος διεξαγωγής τέτοιων events, όσο και ως βάση σημαντικών εταιριών, υποψήφιων μελλοντικών πελατών της εταιρίας μας».

Ο κ. Σπυρόπουλος διαθέτει μια πλούσια επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο του τουρισμού και των συνεδρίων στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων με πανεπιστημιακές σπουδές και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος.

Ο κ. `Αγγελος Σαμόλης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Σπυρόπουλο στην ομάδα της Event Makers. Είμαστε βέβαιοι ότι με τον δυναμικό του χαρακτήρα και την ευχάριστη προσωπικότητά του θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που ανοίγονται για εμάς στη Βόρεια Ελλάδα».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024