Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑδιαφορία της Ο.Α. για το Καστελόριζο καταγγέλλει ο Νικητιάδης
Βουλευτής Δωδεκανήσου ΠΑΣΟΚ

Αδιαφορία της Ο.Α. για το Καστελόριζο καταγγέλλει ο Νικητιάδης

Στο έλεος του Θεού έχει αφεθεί το Καστελόριζο, όπως καταγγέλλει με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Γιώργος Νικητιάδης, με αφορμή την ξαφνική απόφαση της […]

Στο έλεος του Θεού έχει αφεθεί το Καστελόριζο, όπως καταγγέλλει με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Γιώργος Νικητιάδης, με αφορμή την ξαφνική απόφαση της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας να μετατρέψει<...>το πρωινό δρομολόγιο σε απογευματινό, ενώ οι υπεύθυνοι γνωρίζουν πολύ καλά το πρόβλημα με τα μελτέμια που οδηγούν στην ακύρωση πολλών απογευματινών πτήσεων.

“Η ξαφνική και ακατανόητη αλλαγή στην αρχή της τουριστικής περιόδου”, τονίζει ο κ. Νικητιάδης, “είχε ήδη ως συνέπεια την ακύρωση πολλών πτήσεων, τη δημιουργία προβλημάτων και απογοήτευσης στο επιβατικό κοινό, το οποίο θα στραφεί σε άλλους προορισμούς κάνοντας λόγο για συνειδητή απαξίωση και ξεπούλημα των Ολυμπιακών Αερογραμμών”.

Όπως αναφέρει ο Δωδεκανήσιος βουλευτής, “η πρωτοφανής αδιαφορία που επιδεικνύει η κυβέρνηση έχει ως αποτέλεσμα να οδηγηθούν οι κάτοικοι του ακριτικού νησιού σε πλήρες αδιέξοδο και να νιώθουν πιο μόνοι από ποτέ”.

Απευθυνόμενος προς τον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών ζητά να πληροφορηθεί αν θα παρέμβει, προκειμένου να επανέλθει το πρόγραμμα πρωινών πτήσεων της Ο.Α. και παραλλήλως αν θα αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τις ακυρώσεις κρατήσεων και την μείωση των επισκεπτών που θα προκληθεί εξαιτίας αλλαγής των πτήσεων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024