Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

BITE 2008: Στον ΕΟΤ το βραβείο καλύτερης οργανωμένης συμμετοχής

Δώρα Σγάρτσου - 27 Ιούνιος 2008, 00:00

Το βραβείο καλύτερης οργανωμένης συμμετοχής, στη διεθνή τουριστική έκθεση στο Πεκίνο, BITE 2008, απονεμήθηκε στον ΕΟΤ, από την Τουριστική Αρχή της πόλης ΒΤΑ και τους διοργανωτές της έκθεσης. H Ελλάδα συμμετείχε ως τιμώμενη χώρα<...>

σε ένα σύνολο 1000 συνεκθετών από 100 χώρες.

To Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και τον ΕΟΤ εκπροσώπησε ο πρόεδρος του οργανισμού κ. Αθανάσιος Οικονόμου, ο οποίος είχε εποικοδομητικές συναντήσεις με κινέζους αξιωματούχους για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού στην Κίνα. Ο κ. Οικονόμου είχε συνάντηση μεταξύ άλλων και με τον πρόεδρο της Τουριστικής Αρχής στο Πεκίνο, κατά την οποία συζητήθηκε και συμφωνήθηκε η υπογραφή Πρωτοκόλλου Τουριστικής Συνεργασίας μεταξύ του ΕΟΤ και της πόλης του Πεκίνου, παρόμοιο με το Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ του ΕΟΤ και της πόλης της Σαγκάης, που υπεγράφη τον περασμένο Μάρτιο, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για περαιτέρω συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών και μεγαλύτερης διείσδυσης του ελληνικού τουρισμού στην κινεζική αγορά.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, πραγματοποιήθηκε εβδομάδα ελληνικής γαστρονομίας, σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Πεκίνο, κατά την οποία, σε ειδική εκδήλωση, προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν 200 Κινέζοι δημοσιογράφοι και Tour Operators.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top