Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΠροϊόντα της Carteco στο κτίριο φυσικών επιστημών της Πάτρας

Προϊόντα της Carteco στο κτίριο φυσικών επιστημών της Πάτρας

H Carteco προμήθευσε ολλανδικά γρανιτοπλακάκια για την ολοκλήρωση του νέου κτιρίου του Αρσάκειου εκπαιδευτικού ιδρύματος φυσικών επιστημών της Πάτρας. Η μελέτη έγινε από το αρχιτεκτονικό γραφείο KPPS- Πανάγος, Παπανδρέου, Καλτσάς- […]

H Carteco προμήθευσε ολλανδικά γρανιτοπλακάκια για την ολοκλήρωση του νέου κτιρίου του Αρσάκειου εκπαιδευτικού ιδρύματος φυσικών επιστημών της Πάτρας. Η μελέτη έγινε από το αρχιτεκτονικό γραφείο KPPS- Πανάγος, Παπανδρέου, Καλτσάς- ενώ<...>η εφαρμογή έγινε από την κατασκευαστική εταιρία Intrakat.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιήθηκαν για κοινόχρηστους χώρους, γρανιτοπλακάκια της εταιρείας Royal Mosa σε διαφορετικές διαστάσεις και από διαφορετικές συλλογές.

Το κτίριο φυσικών επιστημών βρίσκεται στους χώρους των Αρσάκειων σχολείων Πάτρας, και αποτελεί την αρχή για τη δημιουργία παρόμοιων κτιρίων ανά την Ελλάδα, που θα ειδικεύονται στη μελέτη των φυσικών επιστημών. Η συστέγαση του στο χώρο των Αρσακείων σχολείων το εντάσσει και αυτό μέσα στα πιο σύγχρονα σχολεία της Ελλάδος και των Βαλκανίων με προδιαγραφές 21ου αιώνα, με την τελευταία λέξη της μοντέρνας αρχιτεκτονικής και της σύγχρονής ευρωπαϊκής σχολειοδομίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024