Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
`Αρης Σπηλιωτόπουλος

Η Λέσβος, η Λήμνος και ο `Αη Στράτης, πρέπει να έρθουν στο κέντρο των εξελίξεων

Δώρα Σγάρτσου - 30 Ιούνιος 2008, 00:00

Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Λέσβο πραγματοποίησε την Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2008, ομιλία κατά την εκδήλωση παρουσίασης τουριστικών οδηγών<...>

με θέμα «Η Λέσβος, η Λήμνος, ο `Αη Στράτης ως ελκυστικοί τουριστικοί προορισμοί».

Δίνοντας αρχικώς τα συγχαρητήρια του στην εφημερίδα του νομού Λέσβου «ΕΜΠΡΟΣ» για την πρωτοβουλία έκδοσης των οδηγών, ο Υπουργός επεσήμανε πως η αξία αυτών των οδηγών, πέραν της απόλυτης εγκυρότητας και πληρότητας, έγκειται στο γεγονός ότι δεν έχουν «μουσειακό» ή ιστορικό χαρακτήρα, αλλά αποδίδουν μεγάλη σημασία στην σημερινή εικόνα, που μπορεί να αποκομίσει ο επισκέπτης από την παραμονή του στα νησιά, και τις ευκαιρίες απόλαυσης του τρόπου ζωής τους.

“Τα τρία νησιά του Αιγαίου, η Λέσβος, η Λήμνος και ο `Αη Στράτης, πρέπει να έρθουν στο κέντρο των εξελίξεων” επεσήμανε στην ομιλία του ο κ. Σπηλιωτόπουλος. “Πρέπει” πρόσθεσε, μεταξύ άλλων “να ενταχθούν σε διαδικασίες που ανεβάζουν το βιοτικό επίπεδο όλων των πολιτών. Που συμβάλλουν στην αναδιανομή του πλούτου με τρόπο υγιή. Πρέπει όλοι μαζί, να διεκδικήσουμε δυναμικά την ανάπτυξη του τόπου. Τα νησιά δικαιούνται ίσες ευκαιρίες με την ηπειρωτική Ελλάδα. Και κυρίως τα ακριτικά”.

|
Share |
Σχετικά θέματα:
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top