Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Λέσβος, η Λήμνος και ο `Αη Στράτης, πρέπει να έρθουν στο κέντρο των εξελίξεων
`Αρης Σπηλιωτόπουλος

Η Λέσβος, η Λήμνος και ο `Αη Στράτης, πρέπει να έρθουν στο κέντρο των εξελίξεων

Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Λέσβο πραγματοποίησε την Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2008, ομιλία κατά την εκδήλωση παρουσίασης τουριστικών οδηγώνμε θέμα «Η Λέσβος, […]

Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Λέσβο πραγματοποίησε την Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2008, ομιλία κατά την εκδήλωση παρουσίασης τουριστικών οδηγών<...>με θέμα «Η Λέσβος, η Λήμνος, ο `Αη Στράτης ως ελκυστικοί τουριστικοί προορισμοί».

Δίνοντας αρχικώς τα συγχαρητήρια του στην εφημερίδα του νομού Λέσβου «ΕΜΠΡΟΣ» για την πρωτοβουλία έκδοσης των οδηγών, ο Υπουργός επεσήμανε πως η αξία αυτών των οδηγών, πέραν της απόλυτης εγκυρότητας και πληρότητας, έγκειται στο γεγονός ότι δεν έχουν «μουσειακό» ή ιστορικό χαρακτήρα, αλλά αποδίδουν μεγάλη σημασία στην σημερινή εικόνα, που μπορεί να αποκομίσει ο επισκέπτης από την παραμονή του στα νησιά, και τις ευκαιρίες απόλαυσης του τρόπου ζωής τους.

“Τα τρία νησιά του Αιγαίου, η Λέσβος, η Λήμνος και ο `Αη Στράτης, πρέπει να έρθουν στο κέντρο των εξελίξεων” επεσήμανε στην ομιλία του ο κ. Σπηλιωτόπουλος. “Πρέπει” πρόσθεσε, μεταξύ άλλων “να ενταχθούν σε διαδικασίες που ανεβάζουν το βιοτικό επίπεδο όλων των πολιτών. Που συμβάλλουν στην αναδιανομή του πλούτου με τρόπο υγιή. Πρέπει όλοι μαζί, να διεκδικήσουμε δυναμικά την ανάπτυξη του τόπου. Τα νησιά δικαιούνται ίσες ευκαιρίες με την ηπειρωτική Ελλάδα. Και κυρίως τα ακριτικά”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024