Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

CLIA: Σημαντική η αύξηση των επιβατών στα κρουαζιερόπλοια το 2001

Γιώργος Παπαδόπουλος - 14 Φεβρουάριος 2001, 00:00

Ακόμη μία χρονιά-ρεκόρ για τη βιομηχανία της κρουαζιέρας στη Β. Αμερική θα αποτελέσει το 2001, σύμφωνα με την<...> Ένωση των εταιριών κρουαζιέρων της Αμερικής Cruise Line Industry Assosiation (CLIA<.>

).

Ο αριθμός  των κρατήσεων στην αρχή του χρόνου, διάστημα που είναι γνωστό ως Wave Period και συνήθως αποτελεί το βαρόμετρο για τη συνέχεια,  ήταν αυξημένος συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο του περασμένου έτους.

Οι κρατήσεις στην αρχή του έτους δείχνουν ότι το 2001 θα ξεπεραστεί το ρεκόρ των επιβατών του προηγούμενου έτους που άγγιξε τα 6,9 εκατομμύρια άτομα, δήλωσε ο πρόεδρος της CLIA κ. James G. Godsman. Η εκτίμησή του είναι ότι η κατά 8% αύξηση στην χωρητικότητα των πλοίων, θα συμβάλει και στην αύξηση των επιβατών το 2001.

Στην αύξηση αυτή κατά τον κ. Godsman έχουν συμβάλει πολλοί λόγοι, όπως η επιθετική πολιτική των εταιριών το τελευταίο τρίμηνο του 2000, οι καιρικές συνθήκες στην αρχή του χρόνου και η διαδεδομένη αίσθηση ότι η κρουαζιέρα είναι ένας ποιοτικός τρόπος διακοπών. Είναι φανερό, τόνισε ο κ. Godsman, ότι όλο και περισσότεροι καταναλωτές αντιλαμβάνονται την αξία της κρουαζιέρας ως τρόπο αναψυχής και διακοπών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top