Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑναδιάταξη διοικήσεων σε Ολυμπιακές Αερογραμμές, ΟΑ-Υπηρεσίες και Πάνθεον
Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών

Αναδιάταξη διοικήσεων σε Ολυμπιακές Αερογραμμές, ΟΑ-Υπηρεσίες και Πάνθεον

Αλλαγές στις διοικήσεις των εταιριών «Ολυμπιακές Αερογραμμές», «Ολυμπιακή Αεροπορία – Υπηρεσίες» και «Πάνθεον» ανακοίνωσε πρόσφατα το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών. Συγκεκριμένα, οι αλλαγές έχουνως ακολούθως: Ο κ. Πύρρος Παπαδημητρίου αναλαμβάνει […]

Αλλαγές στις διοικήσεις των εταιριών «Ολυμπιακές Αερογραμμές», «Ολυμπιακή Αεροπορία – Υπηρεσίες» και «Πάνθεον» ανακοίνωσε πρόσφατα το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών. Συγκεκριμένα, οι αλλαγές έχουν<...>ως ακολούθως:

  • Ο κ. Πύρρος Παπαδημητρίου αναλαμβάνει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των «Ολυμπιακών Αερογραμμών»
  • Ο κ. Γιάννης Χαλκίδης αναλαμβάνει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Ολυμπιακή Αεροπορία – Υπηρεσίες»
  • Ο κ. Γιάννος Μπενόπουλος αναλαμβάνει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Πάνθεον»


Σκοπός της αναδιάταξης των διοικήσεων σε αυτές τις εταιρίες είναι η αποτελεσματικότερη προετοιμασία τους, στο πλαίσιο της στρατηγικής της κυβέρνησης για τη μετεξέλιξη της Ολυμπιακής σε μια υγιή εταιρία, χωρίς τα χρέη και τα βαρίδια του παρελθόντος.

Τελικός στόχος είναι αυτός που έχει ήδη τεθεί: Η εξεύρεση μέχρι το τέλος του 2008 μίας βιώσιμης λύσης για την Ολυμπιακή. Μίας λύσης που θα είναι σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, νομικά ασφαλής και επενδυτικά ελκυστική, ώστε να διασφαλιστούν οι προοπτικές της εταιρίας. Σταθερή επιδίωξη παραμένει η διατήρηση του ονόματος και του σήματος και η απαλλαγή από τα χρέη. Και παράλληλα η απόλυτη κάλυψη των εργαζομένων της εταιρίας, η αδιατάρακτη σύνδεση των νησιών μας και το δικαίωμα επιλογής των επιβατών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024