Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Air Berlin επιλέγει την Booking.com ως Premium Partner

Η Air Berlin επιλέγει την Booking.com ως Premium Partner

Premium Partner για τις ξενοδοχειακές κρατήσεις, που πραγματοποιούνται μέσω της Air Berlin έγινε από την Τρίτη 1η Ιουλίου 2008 η Booking.com. Αυτό σημαίνει πως είναι δυνατόν να γίνει άμεσα κράτησημέσω […]

Premium Partner για τις ξενοδοχειακές κρατήσεις, που πραγματοποιούνται μέσω της Air Berlin έγινε από την Τρίτη 1η Ιουλίου 2008 η Booking.com. Αυτό σημαίνει πως είναι δυνατόν να γίνει άμεσα κράτηση<...>μέσω της airberlin.com σε οποιοδήποτε από τα ξενοδοχεία, που εμφανίζονται στην Booking.com.

«Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την Booking.com επειδή προσφέρει την πιο εντυπωσιακή επιλογή από άμεσα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία», δήλωσε ο κ. Johannes Ganser, διευθυντής του προγράμματος Loyalty & Partnerships της Air Berlin.
«Επιπλέον, πειστήκαμε τόσο από τον όγκο όσο και από τον ποιοτικό τρόπο παρουσίασης των πληροφοριών, καθώς και από τη μεγάλη ταχύτητα με την οποία μπορεί κανείς να λαμβάνει τα αποτελέσματα της αναζήτησης», σύμφωνα με τον κ. Ganser. Η ταχύτητα της διαδικασίας αναζήτησης έχει επιταχυνθεί χάρη στο ιδιαίτερα ευέλικτο λογισμικό που χρησιμοποιεί η Air Berlin για να δημιουργήσει τη δική της πλατφόρμα XML μέσω της Booking.com.

«Αυτή η συνεργασία με την Air Berlin είναι πάνω από όλα προς όφελος των ξενοδοχείων που συνεργάζονται μαζί μας, καθώς εμφανίζονται στον ιστοχώρο της Air Berlin αλλά και σε πολλές από τις δραστηριότητες μάρκετινγκ της εταιρίας», δήλωσε ο κ. Gillian Tans ο οποίος, ως διευθύνων σύμβουλος της Booking.com στη Γερμανία, είναι υπεύθυνος για τα γερμανικά ξενοδοχεία που εμφανίζονται στην booking.com.

Έτσι πάνω από 45.000 προσφερόμενα ξενοδοχεία θα εμφανίζονται στις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες της airberlin.com, χάρη στη χρήση ειδικών πεδίων για κάθε προορισμό και ενός εργαλείου για άμεσες κρατήσεις. Επιπλέον, τα ξενοδοχεία της Booking.com θα εμφανίζονται και σε ξεχωριστό τμήμα μέσα στον ιστοχώρο της Air Berlin. Αφότου ο πελάτης κλείσει μια πτήση, θα έχει την ευκαιρία να κάνει κράτηση για κατάλυμα στο σχετικό προορισμό. Τέλος, η Booking.com θα ωφεληθεί από την εμφάνιση του ονόματος της εταιρίας στα γραφεία εισιτηρίων της Air Berlin, στις θυρίδες του check-in, στις εισόδους των αεροσκαφών και στα τηλεοπτικά προγράμματα κατά τη διάρκεια των πτήσεών της.

Ευρεία επιλογή από προσφορές για κάθε πορτοφόλι

Ποτέ η αναζήτηση για το ιδανικό ξενοδοχείο δεν ήταν τόσο απλή. Οι ένα εκατομμύριο επισκέπτες κάθε μήνα στον ιστοχώρο της Air Berlin θα μπορούν να μεταφερθούν από την αρχική σελίδα της εταιρίας στη βάση δεδομένων με τα ξενοδοχεία και αφότου δηλώσουν τον προορισμό και τις ημερομηνίες του ταξιδιού τους θα μπορούν γρήγορα να δουν τις προσφορές που υπάρχουν. Οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα επιπλέον επιλογών στην αναζήτησή τους, όπως αναζήτηση ανά περιοχή, ανά κατηγορία αστεριών ξενοδοχείου και βάσει των σχολίων των επισκεπτών, που μπορούν να ταξινομηθούν περαιτέρω ανά κατηγορία πελατών (π.χ. από μεμονωμένα άτομα ή από οικογένειες με παιδιά).

Επιπλέον, θα προσφέρονται εναλλακτικές προτάσεις για κατάλυμα στη γύρω περιοχή καθώς και ενημερωτικοί χάρτες με τη θέση του ξενοδοχείου και των πλησιέστερων αξιοθέατων. Στον ιστοχώρο της Air Berlin, θα βρείτε γνωστές αλυσίδες ξενοδοχείων, μικρότερα ξενοδοχεία που διευθύνονται από οικογένειες αλλά και design ξενοδοχεία. Τα ξενοδοχεία που είναι διαθέσιμα θα προσφέρουν δωμάτια σε προσιτές τιμές για όσους ταξιδεύουν για δουλειές ή για διακοπές μικρότερης ή μεγαλύτερης διάρκειας στους πιο διάσημους προορισμούς του κόσμου. Θα παρέχεται ποικιλία σε τύπους δωματίων και κατηγορίες τιμών, από προσφορές για έγκαιρη κράτηση έως τιμές για διαμονή μακράς περιόδου σε διαμερίσματα ή οικογενειακά δωμάτια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024