Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΠλατφόρμα HOTstream της MCOM και στο ξενοδοχείο Belvedere Mykonos

Πλατφόρμα HOTstream της MCOM και στο ξενοδοχείο Belvedere Mykonos

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα η εγκατάσταση της πλατφόρμας οπτικοακουστικής διασκέδασης & ενημέρωση HOTstream στο ξενοδοχείο Belvedere της Μυκόνου, ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα Small Luxury Hotelsof the World. Από την άνεση των […]

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα η εγκατάσταση της πλατφόρμας οπτικοακουστικής διασκέδασης & ενημέρωση HOTstream στο ξενοδοχείο Belvedere της Μυκόνου, ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα Small Luxury Hotels<...>of the World.

Από την άνεση των πολυτελών δωματίων τους, οι επισκέπτες του Belvedere έχουν στη διάθεσή τους το σύνολο των υπηρεσιών της Interactive IPTV πλατφόρμας HOTstream. Στον τομέα της διασκέδασης συμπεριλαμβάνεται η “on demand” ιδιωτική προβολή των πιο πρόσφατων κινηματογραφικών παραγωγών, καθώς και υπηρεσίες internet υψηλής ταχύτητας, email, instant messaging, επιλεγμένης γενικής ενημέρωσης, ενημέρωσης τοπικού και διεθνή καιρού μέσα από την τηλεόραση του δωματίου τους.

Ταυτόχρονα, με το HOTstream οι επισκέπτες αποκτούν πρόσβαση σε πλήθος ξενοδοχειακών υπηρεσιών του Belvedere, όπως π.χ. στην υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων με τη reception ή την παρακολούθηση του λογαριασμού.

Σύμφωνα με τον κ. Ιωαννίδη, ιδιοκτήτη του Belvedere,

«Με το HOTstream” δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Belvedere, κ. Ιωαννίδης, “επεκτείναμε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες διασκέδασης και ενημέρωσης που προσφέρουμε στα δωμάτια των επισκεπτών μας».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Media Communications κ. Κώστας Σακελλαρίου, αναφερόμενος στη συνεργασία σχολιάζει «ως τιμή για την εταιρία μας να αποτελούμε την επιλογή ενός από τα πλέον αναγνωρισμένα και πολυτελή ξενοδοχεία της Ελλάδας».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024